Viešbučio aprašymas Ника 2*

Svečių namai „Nika“ įsikūrę Rybachye kaimo autobusų stoties rajone, nuosavoje aptvertoje 800 kv.m teritorijoje. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

30 m iki paplūdimio.

Paplūdimys

  • ant jūros kranto
  • miesto paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Įrengta virtuvė gamintis patiems, automobilių stovėjimo aikštelė 10 automobilių, pavėsinė su kepsnine įmonės poilsiui 10-12 žmonių,
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Vaikams

Vaikų žaidimų aikštelė (dvi sūpynės, vaikų namelis, smėlio dėžė, čiuožykla).
  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

Sporto kampelis su švediška siena ir štanga, poilsio zona su biliardo ir teniso stalais.
  • biliardas
  • stalo tenisas

Numeriai

STANDARTINIAI kambariai 2 ir 3 asmenims, KOMFORTAS 2 ir 3 asmenims, JUNIOR SUITE 2 asmenims, SUITE trivietis ir SUITE dviejų kambarių.

Numeriuose

STANDARTINIS 2-vietis - vieno kambario apartamentai, kurių bendras plotas 14,5 kv.m. kuriuose įrengta: dvigulė sofa, televizorius, šaldytuvas, spinta, kondicionierius, vonios kambarys su dušu. Balkonas su stalu 2 asmenims.
STANDARTINIS 3-vietis - vieno kambario apartamentai, kurių bendras plotas 15,5 kv.m, kuriame yra: dvigulė sofa-lova, viengulė lova, televizorius, šaldytuvas, spinta, oro kondicionierius, vonios kambarys su dušu. Staliukas šalia kambario 4 žmonėms.
KOMFORTAS 2-vietis - 15,5 kv.m bendro ploto vieno kambario apartamentai su patobulinta apdaila ir kilimine danga, kuriame yra: dvigulė sofa, LCD televizorius, šaldytuvas, spinta, oro kondicionierius, vonios kambarys su dušu. Atskiras balkonas su stalu 2 žmonėms.
KOMFORTAS 3-vietis - 16,5 kv.m bendro ploto vieno kambario apartamentai su patobulinta apdaila, kuriame yra: dvigulė sofa, viengulė lova, LCD televizorius, šaldytuvas, spinta, oro kondicionierius. kondicionierius, vonios kambarys su dušu.
JUNIOR SUITE 2-vietis - vieno kambario apartamentai, kurių bendras plotas 18 kv.m su patobulinta apdaila ir kilimine danga, kuriame įrengta dvigulė lova, LCD televizorius, šaldytuvas, kampinė veidrodinė spintelė, kondicionierius, vonios kambarys su dušu. Atskiras balkonas su stalu 2 žmonėms.
LIUKSAS 3-vietis - 22 kv.m bendro ploto vieno kambario apartamentai su patobulinta apdaila ir kilimine danga, kuriame yra: dvigulė lova, viengulė lova, LCD televizorius, šaldytuvas, spinta, oro kondicionierius, vonios kambarys su dušu . Balkonas su stalu 4 žmonėms.
LUX dviejų kambarių - dviejų kambarių apartamentai, kurių bendras plotas 25 kv.m. Svetainėje yra dvigulė sofa, spinta, šaldytuvas, LCD televizorius. Miegamajame yra dvigulė lova, LCD televizorius, oro kondicionierius. Vonios kambarys su dušu. Atskiras balkonas su stalu 4 žmonėms.

Adresas

Alušta. Rybachye kaimas
numeriai 9,7
paslauga 9,7
švara 9,3
maistas 3,3
infrastruktūra 9,3
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Nika 2*
9.3 iš 10 2 apžvalgos | iš 26 viešbučių Žvejyba

2016 m. birž elio-liepos mė nesiai man ir mano sū nui buvo naujas Krymo atradimas sveč ių namuose „Nika“ p. Rybachye. Š iltas ir nuoš irdus š eimininkų Vladimiro ir Innos sutikimas numalš ino nuovargį po ilgo skrydž io iš Tolimų jų Rytų . Ž vejyba atviroje jū roje, kuri...


Viskas nuostabu! 2015 Birželio 09 Įvertinimas 10.0

2015 metų birž elį mano maž asis sū nė nas (1.9 m. ) su linksma kompanija iš vyko ilsė tis į nuostabiausią Krymo kampelį – Rybachye kaimą . Kaimą iš vienos pusė s supa kalnai, iš kitos – jū ra. Saulė ten š vieč ia 45 ° kampu į horizontą , o kalnai la...


Geras viešbutis šeimoms su vaikais 2014 Liepos 23 Įvertinimas 10.0

Rybachy ilsė jomė s nuo 2014 m. liepos 23 d. iki rugpjū č io 6 d. Kaimas tapo daug š varesnis, iš dž iū vo upė , kuria neva nuotekos tekė jo į jū rą (nors aš asmeniš kai per penkerius poilsio metus nuotekų nepastebė jau). Ž monių š iemet maž iau (lyginant...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas