Viešbučio aprašymas Markus Gastehaus 2*

Jaukus viešbutis „Markus Gastehaus“ idealiai tinka šeimos atostogoms ar atostogoms su draugais: erdviuose apartamentuose kiekvienas gali jaustis kaip namie, kur galėsite atsipalaiduoti, kartu gaminti maistą ar suplanuoti kitą smagią išvyką – pavyzdžiui, į rogučių trasą (prie Brandstattalm).
Viešbutis pastatytas 1890 m., paskutinis renovacija buvo atlikta 2013 m. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numerių tipai

Смена полотенец - по запросу (1 раз за период пребывания), уборка номера - ежедневно (уборка апартамента - финальная уборка по окончанию пребывания), смена белья - по запросу (1 раз за период пребывания).
Prieš
žmogus
Номер рассчитан на размещение 2 человек. Смена полотенец - по запросу (1 раз за период пребывания), уборка номера - ежедневно (уборка апартамента - финальная уборка по окончанию пребывания), смена белья - по запросу (1 раз за период пребывания).
Prieš
žmogus
Номер рассчитан на размещение 3 человек. Смена полотенец - по запросу (1 раз за период пребывания), уборка номера - ежедневно (уборка апартамента - финальная уборка по окончанию пребывания), смена белья - по запросу (1 раз за период пребывания).
Prieš
žmogus

Vieta

Viešbutis įsikūręs Milderso miestelyje, už 100 metrų nuo centrinės gyvenvietės dalies su parduotuvėmis, restoranais ir slidinėjimo įrangos nuoma. Neustift centras yra už 2 km, slidininkų keltuvas į Stubaier Gletscher ledyną yra už 12 km, Schlick 2000 slidinėjimo zona yra už 5 km. Nuo viešbučio iki slidininkų autobuso stotelės - 100 m Tiesiai už viešbučio yra nedidelis keltuvas, kurį galima pasiekti slidėmis iš viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

Yra slidinėjimo įrangos saugykla, o registratūra dirba visą parą.
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Numeriai

Viešbutis susideda iš vieno pastato. Tik 4 kambariai, kuriuos galima sujungti į vieną butą.

Numeriuose

  • vonia/dušas
  • kabelinė/palydovinė televizija
  • internetas wi-fi

Adresas

Franz-Senn-Strasse 180, A-6167
Neustift / Stubaital
Austrija

Telefono numeriai

+4352262769

Еl. paštas

gaestehaus.markus@aon.at

Panašūs viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas