Viešbučio aprašymas Piranesi Vila 3*

Slovėniškoje Istrijos dalyje, istoriniame pastate, pusiaukelėje tarp pajūrio ir senojo Pirano centro įsikūrusiame viešbutyje „Vila Piranesi“ siūloma apsistoti šiuolaikiško interjero apartamentuose su oro kondicionieriais ir vaizdais į miestą. Pageidaujant gali būti organizuojamos vietinės pažintinės ekskursijos. // Atnaujinta 21 kovo 2023
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Pirano miestas savo siauromis gatvelėmis ir mažomis vaizdingomis aikštėmis primena viduramžių architektūros muziejų po atviru dangumi. Svečiams rekomenduojama aplankyti miesto muziejų su unikaliais archeologiniais, etnografiniais ir istoriniais eksponatais, jūrų akvariumą, teatrą Tartini, taip pat daugybę meno galerijų.
Vila Piranesi yra puiki vieta norintiems apžiūrėti pagrindines Pirano ir jo apylinkių lankytinas vietas. Vos kelios minutės pėsčiomis nuo komplekso yra įvairių restoranų, barų, parduotuvių ir galerijų.

Paplūdimys

Viešbutis yra netoli Portoroz paplūdimio.
  • II eilė nuo jūros
  • miesto paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Bendrose patalpose veikia nemokamas belaidis internetas.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems

Pramogos ir sportas

  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Visuose apartamentuose yra erdvi svetainė ir valgomasis su plokščiaekraniu televizoriumi, valgomojo stalas ir visiškai įrengta virtuvėlė. ir vonios kambarys su dušu bei nemokamais higienos reikmenimis. Viešbutyje yra 17 apartamentų.

Numeriuose

Telefonas, kabelinės televizijos kanalai, plokščiaekranis televizorius, oro kondicionierius, svetainės zona, šildymas, sofa, plytelių/marmuro grindys, drabužių spinta, dušas, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys, vonios kambarys, virtuvėlė, šaldytuvas, indaplovė, valgomojo zona, virtuvės reikmenys, viryklė , pietų stalas, rankšluosčiai, patalynė.

Adresas

Kidricevo nabrezje 4
Piranas 6330
Slovėnija
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas