Viešbučio aprašymas Калин-Ка 3*

Sporto ir poilsio kompleksas "Kalin-Ka" yra 200 metrų nuo jūros ir ribojasi su valstybiniu Juodosios jūros rezervatu. Kompleksas buvo atidarytas 2012 m. rugpjūčio mėn. Tinka šeimos ar jaunimo poilsiui. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Jūra už 200 m.
  • II eilė nuo jūros
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Internetas, lauko baseinas, šalia baseino poilsio zonoje gultai ir skėčiai, pavėsinės grupiniam poilsiui.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • renovacijos metai

Vaikams

Vaikų miestelis su smėlio dėže, čiuožykla ir sūpynėmis.
"Vaikų klubas" Darbo laikas po pusryčių nuo 10-00 iki 12-30, po pietų nuo 15-00 iki 18-30 ir vakare 20-00 žiūrint pilnametražį (80-90 min.) animacinį filmuką yra mokamas.
  • žaidimų aikštelė
  • vaikų klubas

Pramogos ir sportas

Profesionali krepšinio aikštelė aktyviam sportui. Lauko treniruokliai (horizontalūs strypai, barai, švediška sienelė, spaudos simuliatorius). Masažo kambarys.
  • krepšinio aikštelė

Numeriai

Butas, VIP kambarys, Liukso numeris 3 (+1) žmonėms su terasa, Liuksas 2 (+1) žmonėms su terasa, Liuksas 3 (+1) žmonėms, Mažasis liukso numeris 4 žmonėms, Standartinis 2 -x vietinis , Standartinis 3-vietis, Standartinis 4-vietis, Ekonominis.

Numeriuose

Tualetas, dušas, bidė (ne visuose kambariuose), šaldytuvas, televizorius, oro kondicionierius (ne visuose kambariuose), terasa (ne visuose kambariuose), virtuvėlė (ne visuose kambariuose). Karštas ir šaltas vanduo tiekiamas visą parą.

Adresas

Šv. Čornomorskaja 1, Zalizny uostas, Chersono sritis, Ukraina
numeriai 7,4
paslauga 7,6
švara 8
maistas 7,6
infrastruktūra 8,1
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Kalin-Ka 3*
7.9 iš 10 5 apžvalgų | №6 iš 101 viešbučių Geležinis uostas

Parsivež ė me labai gerus į spū dž ius iš jū ros, vieš buč io pastato, kambario, teritorijos, viskas nepaprastai sutvarkyta ir aiš ku, kad tai daro su meile. Maistas į vairus, kaloringas, o patiekalai vis dar karš ti. Iki jū ros 7-10 min. , pasisekė buvo ramu, tik porą kartų buvo...


Puikios atostogos! 2018 Liepos 14 Įvertinimas 10.0

Sveiki iš Lietuvos! Dar pavasarį už sisakiau 3 lovų standartinį kambarį , gavosi gera nuolaida. Atvykę buvome š iltai sutikti prieš į siregistruojant. Geri kambariai, patogios lovos, bazė s teritorija nedidelė , bet labai graž i, iš puoselė ta, jauku - ilsisi akis ir siela! Daug pramo...


Puikus viešbutis šeimoms su vaikais 2016 Liepos 21 Įvertinimas 9.0

Pailsė jo 2016 m. liepos mė n. , du suaugę ir du vaikai. Kalin-ku buvo pasirinktas pirmiausia dė l savo vietos, t. y. toliau nuo centro. Ir jie neklydo, nuostabus vieš butis per 5 minutes pė sč iomis iki plataus paplū dimio, kuriame galite saugiai atsisė sti, nebijant, kad kas nors už lips ant galvos.
Keturv...


Jei ne dėl trūkumų 2015 Liepos 19 Įvertinimas 5.0

Ką tik grį ž ome iš atostogų ir pagalvojau, kad pasidalinsiu savo patirtimi. Turiu iš karto pasakyti, kad motyvas atsipalaiduoti kur nors Ukrainos pakrantė je buvo noras palikti „atostogų “ pinigus namuose, o ne eksportuoti jų į kitas š alis, kaip tai buvo pastaruosius 10 metų .
Mes gyvenome 3 lov&...


Pailsė jome rugsė jo pradž ioje.
Naujas š eimos pensionas „Kalinka“ Chersono regione, Zhelezny uoste, yra netoli Mokslų akademijos Juodosios jū ros biosferos rezervato.
Iki juros apie septynias minutes, paplū dimys eilinis, baras paplū dimyje, su tentais ne tankus, geriau savo skė tį .
Pensionas puikiai ti...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Poilsio ir pramogų programa vaikams
Lauko baseinas poilsiui
Vaikų žaidimų kambarys patiems mažiausiems