Šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
Spa ar sveikatingumo centras

Viešbučio aprašymas Sweet Orange Apartament 4*

„Szymoszkowa Residence“ yra už 300 metrų nuo Szymoszkowa slidinėjimo trasos pietiniame Gubałówka šlaite, už 100 metrų nuo keltuvo į Butorowy Wierch ir už 2 km nuo Krupowki, iš kurio atsiveria Aukštųjų Tatrų vaizdai. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas iki miesto centro 2,5 kilometro. Geležinkelio ir autobusų stotis - 3,5 kilometro. Krupowki – 2,2 km. Slidininkų keltuvas Polyana Shimashkova - 500 m. Slidininkų keltuvas Nosal - 5,5 km. Harendos keltuvas – 5,9 km. Vandens parkas - 3,8 m Čiuožykla - 3,4 km. Krokuvos oro uostas – 111 km. Poprado oro uostas – 69,3 km. Katovicų oro uostas (Pyrzowice) – 180 km.

Paslaugos viešbutyje

Apartamentai Sweet Orange - dideli, jaukūs 74 kv.m butai, skirti iki šešių žmonių. Butą sudaro erdvi svetainė, sujungta su pilnai įrengta virtuve, du atskiri miegamieji ir terasa, iš kurios atsiveria nuostabūs Aukštųjų Tatrų vaizdai. Rūkyti tik terasoje. Svetainėje židinys.
  • vidinis baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • slidžių saugykla

Pramogos ir sportas

  • šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia

Numeriai

Virtuvė: patogiai įrengta keraminė kaitlentė, indaplovė, viryklė, šaldytuvas ir "Russell Hobbs" elektrinis virdulys ir skrudintuvas, taip pat puodai, lėkštės, indai, stalo įrankiai ir kt.
Svetainėje: kampinė sofa-lova, funkcionalus žurnalinis staliukas, komoda, Samsung TV 50 "Full HD dekoderis POLSAT LG namų kinas. Stalas ir kėdės šešiems žmonėms, didelės durys su žaliuzėmis, išėjimas į terasą.
Miegamasis 1: dvi lovos 90 cm, komoda, didelė funkcionali spinta, naktinis staliukas, Samsung 42 "Full HD televizorius.
Miegamasis 2: patogi didelė dvigulė lova, stilinga komoda, du naktiniai staleliai su lempomis, Samsung 42" Full HD televizorius.
Vonios kambarys: Įrengtas dušas, šildomos grindys, skalbimo mašina, veidrodis, papildoma universali spinta ir plaukų džiovintuvas, lygintuvas, lyginimo lenta, drabužių džiovintuvas, patalynė, rankšluosčiai, 1 litras biokuro židiniui.

Numeriuose

TV, vonios kambarys (skalbimo mašina, dušas), pilnai įrengta virtuvė, nemokamas bevielis internetas, muzikinis centras, elektrinė viryklė, elektrinis virdulys, šaldytuvas, šaldiklis, indai ir stalo įrankiai, indaplovė.

Adresas

ul. Nedzy Kubinca 9,
Zakopanė

Telefono numeriai

tel: 18 521 38 50

Еl. paštas

info@apartamentyszymoszkowa.pl
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas