Viešbučio aprašymas San Marino Royal Hotel 4*

Verslo klasės viešbutis įsikūręs Sucre, oficialios Bolivijos sostinės centre.
„San Marino Royal“ viešbutis yra įsikūręs žaviame kolonijinio stiliaus pastate. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„San Marino Royal“ viešbutis yra Sukrės, oficialios Bolivijos sostinės, centre, pėsčiomis nueisite iki pagrindinių šio mažo miesto lankytinų vietų – Francisco Xavier universiteto, Laisvės rūmų ir Gegužės 25 d.
Iš viešbučio į Juana Azurduy de Padilla tarptautinį oro uostą transportu nuvažiuosite vos per 10 minučių (6 km). Turistai gali apžiūrėti apylinkes viešbutyje išsinuomoję dviratį.

Paslaugos viešbutyje

Pirtis ir sauna. Bendrose patalpose veikia nemokamas belaidis spartusis internetas. Yra darbo vieta su kompiuteriu. Prabangių automobilių nuoma. Restoranas, kavinė/kavinė ir bufetas/bakalėjos parduotuvė. Kiekvieną rytą viešbutyje tiekiami nemokami pusryčiai.
Pagal pageidavimą: pagalba turistams užsakant bilietus ir paslaugas vestuvėms. Papildomi patogumai yra terasa ant stogo, kurioje galėsite ramiai atsipalaiduoti gėrėdamiesi miesto ir aplinkinių kalnų vaizdais.
Viešbutyje teikiamos nemokamos pervežimo paslaugos: į ir iš oro uosto (yra paprašius), į keltų terminalą ir paėmimo iš traukinių stoties paslauga. Svečiai gali nemokamai pasistatyti automobilį aikštelėje. Viešbutyje yra rūkymo zonos.
  • restoranas
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • pervežimas į/iš oro uosto

Vaikams

  • vaikų klubas

Pramogos ir sportas

  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia

Numeriai

Viešbutyje yra 35 kambariai.
Šviesiomis spalvomis dekoruotuose „San Marino Royal“ numeriuose yra balkonai, iš kurių atsiveria miesto vaizdai. Į visus kambarius patenkama iš žavingos galerijos su vaizdu į vidinį kiemą. Kambariuose yra antikvariniai baldai, pagaminti iš puikios medienos, smulkiai užapvalinti veidrodžiai, dekoratyviniai bagetai ir šviestuvai.

Kambariuose yra nemokama didelės spartos belaidžio interneto prieiga, aukščiausios kokybės kabelinė televizija ir premjeriniai filmai. Visuose kambariuose yra seifai. Vonios kambariuose yra vonios arba dušai su lietaus dušo galvutės, stilingi tualeto reikmenys, plaukų džiovintuvai ir nemokami tualeto reikmenys. Visuose kambariuose yra virtuvės, šaldytuvai, indaplovės, atskiros valgomojo zonos ir espreso kavos aparatai. Papildomos paslaugos: mini baras ir nemokamas vanduo buteliuose. Svečių kambarių kasdienės paslaugos: mikrobangų krosnelės, masažo paslaugos kambaryje, lygintuvai ir lyginimo lentos. Kambariai valomi kasdien.

Adresas

Calle Arenales 13, 0591 Sucre, Bolivija
numeriai 8
paslauga 8
švara 8
maistas 6
infrastruktūra 8
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie San Marino Royal Hotel 4*
7.0 iš 10 0 | iš 1 viešbučių Sucre

Puiku, bet pusryčiai nuvylė. 2015 Sausio 05 Įvertinimas 7.0

Vieš butis iš didž iai neš ioja 4 ž vaigž dutes savo ž enkle, nors pakoreguotas dė l to, kad tai vis dar Bolivija, viena skurdž iausių Amerikos š alių . Labai patiko vieš buč io interjerai, kaip ir vieta miesto centre, beveik Geguž ė s 25 aikš tė je. Smagu, kad registra...


8 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Poilsio ir pramogų programa vaikams
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Vaikų žaidimų kambarys patiems mažiausiems
Patogus parkingas