Агроусадьба Подсолнух 1*

Viešbučio aprašymas Агроусадьба Подсолнух 1*

Agro dvaras "Podsolnukh" yra jaukus ir patogus dvaras, šalia vaizdingo ežero, vos dešimt kilometrų nuo Polesės perlo, Pinsko miesto! Gamtos grožio, jaukios namų atmosferos ir šeimininkų svetingumo derinys paliks tik pačius maloniausius įspūdžius.

Visi sodybos pastatai iš medžio masyvo, kiemą puošia gėlynai, dekoratyviniai medžiai, gėlių kompozicijos ir nuostabus fontanas. Teritorija pilnai aptverta. Dvaro svečių patogumui įrengta saugoma automobilių stovėjimo aikštelė. Naktį dvaras apšviečiamas labai gražiu ir kerinčiu apšvietimu.
Kasdien nuo 7.30 iki 9.30 Jūsų laukia įvairus švediškas stalas, atsižvelgiant į Jūsų norus ir galimybes – „Ekonomika“ – 5 USD/asm. ir „Barin“ – 10 USD/asm. Atsiskaitoma iš anksto susitarus su administratoriumi, kaina nurodyta už vienkartinį maitinimą. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Agroestate "Podsolnukh" yra ramioje, unikalaus kraštovaizdžio ir reljefo vietoje, Gornovo kaime, Pinsko srityje (10 km nuo Pinsko miesto). Už dviejų šimtų metrų nuo sodybos plyti vaizdingas miškas ir Gornovo ežeras.

Paslaugos viešbutyje

Kasdienis kambarių valymas
Palydovinė televizija
Apsaugos ir priešgaisrinė sistema
Šiuolaikinė virtuvėlė
Klimato kontrolė
Stilingi baldai
Nemokama automobilių stovėjimo aikštelė

Vaikams

Žaidimų aikštelė su visomis pramogomis, sūpynės, čiuožyklos, batutas ir kt. Sodyboje yra mini zoologijos sodas, kuriame laikomi povai, kuriuos galima pamaitinti ir su jais nusifotografuoti.

Numeriai

Viešbutinė sodybos dalis susideda iš penkių gyvenamųjų pastatų ir skirta patogiam 30 svečių apgyvendinimui. Kiekviename namelyje gali apsistoti nuo 4 iki 6 žmonių.
Miegamieji yra su didelėmis dvigulėmis ir viengulėmis lovomis. Tvarkingame vonios kambaryje įrengta moderni įranga, dušas, tualetas ir praustuvas. Papildomą komfortą kiekviename name sukuria palydovinė televizija, klimato kontrolės sistema (kondicionierius) ir apsaugos sistema. Šventiniam maistui ruošti svečiai gali naudotis virtuvėle su elektrine virykle, šaldytuvu, mikrobangų krosnele, elektriniu virduliu, virtuvės reikmenimis.
Kiekviename dvaro gyvenamajame kotedže yra erdvi pavėsinė-šašlykinė su kepsnine, kurioje svečiai gali gaminti maistą ir paskanauti sultingų šašlykų.

Adresas

Baltarusijos Respublika, Bresto sritis, Pinsko rajonas, kaimas Gornovo, g. Sandy 8, sodyba "Saulėgrąža"

Telefono numeriai

+375-29-6534912, +375-29-2073121
numeriai 6,4
paslauga 2,8
švara 5,7
maistas 7,2
infrastruktūra 6,1
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Agrousadba Podsolnukh 1*
4.9 iš 10 0 | iš 2 viešbučių Pinskas

paslauga palieka daug norimų rezultatų 2021 Birželio 09 Įvertinimas 4.0

į eikite į savo kambarį nesibeldę , o tada, kai nori, nenusiauna batų ; ore nuolat tvyro nemalonus laukų kvapas; maž i kambariai ir plotas. Netinka nuolatiniam gyvenimui, bet nakvynei arba jei iš sinuomojote restoraną . gerai virti...


Eurokomforto ir namų komforto kokteilis 2014 Rugpjūčio 16 Įvertinimas 8.0

Mū sų š eima 2014 metų vasaros atostogas nusprendė praleisti posovietinė s erdvė s teritorijoje. Tač iau kelionė į Krymą automobiliu pasirodė absurdiš ka mintis dė l negalė jimo važ iuoti per Ukrainos teritoriją , Dono greitkelio spū sč ių ir daugybė s va...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai