Viešbučio aprašymas Bedandbike Dostoevskogo 2*

Nakvynės namai Bedandbike Dostoevskogo gali būti vadinami dviračių nakvynės namais: čia galite išsinuomoti dviratį arba naudotis dviračių stovėjimo aikštele. Nakvynės namų koridorius įrengtas kaip dviračių takas, kuriame galima pasivažinėti dviračiu stovint prie įėjimo. Netoli nakvynės namų yra Fontanka upės krantinė ir garsioji Aleksandrinka. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Pėsčiomis nuo nakvynės namų iki Nevskio prospekto užtruksite ne ilgiau kaip 20-25 minutes. Pėsčiomis nueisite iki Fontankos upės krantinės, šalia taip pat yra garsioji Aleksandrinka, Jaunojo žiūrovo teatras ir kelios koncertų salės.
BEDANDBIKE DOSTOEVSKOGO yra maždaug 700 metrų nuo dviejų metro stočių vienu metu - Vladimirskaya ir Ligovskij prospekto. Į nakvynės namus labai patogu atvykti iš Moskovskio ir Vitebskio geležinkelio stočių: pakanka nuvažiuoti vieną metro stotį.

Paslaugos viešbutyje

Nemokamai: vaistinėlė, miesto žemėlapis, bilietų užsakymas ir rezervavimas, taksi, daiktų saugojimas dieną prieš ir po išvykimo, naudojimasis bendradarbiavimo erdve, kurioje svečiai gali dirbti neišėję iš nakvynės namų. Kas savaitę coworking erdvėje vyksta įdomūs renginiai, susitikimai su keliautojais ir kūrybingais žmonėmis, o kiekvieną trečiadienį renkasi kino klubas.
Svečiai gali nemokamai naudotis svečių virtuve. Svetainėje galėsite skaityti knygas ar žurnalus, žaisti stalo žaidimus, dalyvauti rytinėje mankštoje ar žiūrėti filmus.
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • nemokamas wi-fi

Pramogos ir sportas

  • dviračių nuoma

Adresas

Rusija, Sankt Peterburgas, Šv. Dostojevskis, 19/21.

Telefono numeriai

+7 812 934 89 88

Еl. paštas

info@bedandbike.ru
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi