Гостевой дом «Золотая Миля» 1*

Viešbučio aprašymas Гостевой дом «Золотая Миля» 1*

Svečių namai „Zolotaya Mile“ įsikūrę ramioje žalioje gatvėje, pirmoje kurortinio Anapos miesto kurorto zonoje, vos 300 metrų nuo švaraus akmenukų paplūdimio „Malaya Bukhta“. Šalia svečių namų yra garsusis istorinis Anapos simbolis – švyturys, Siurblys – gydomųjų mineralinių vandenų šaltinis, sanatorijos „Nadežda“, „Rus“, medicinos ir diagnostikos centras „DiLuch“, kur galima apsilankyti. reabilitacija ir gydymas šių sanatorijų pagrindu. Visai šalia svečių namų yra žalumoje paskęstas miesto poilsio parkas su atrakcijomis ir pramogomis, Auksinio paplūdimio vandens parkas, istorijos ir kultūros paminklai. Netoliese yra graži krantinė – Anapos gyventojų pasididžiavimas, boulingo ir jachtų klubai. Be to, svečių namų teritorijoje visą parą veikia maisto prekių parduotuvės, nedidelis turgus, daug kavinių ir restoranų.
Naujas modernus 2009 m. statybos trijų aukštų svečių namų pastatas su nedideliu kiemu, turi patogius, jaukius patogius minimalistinio stiliaus kambarius su balkonais ir terasomis poilsiui. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas iki Anapos geležinkelio stoties yra 4 km, iki oro uosto - 12 km.

Paplūdimys

Malaya Bukhta paplūdimys yra už 300 metrų nuo „Golden Mile Guest House“. Paplūdimys akmenuotas, įrengtos: persirengimo kabinos, dušai, tualetas, kavinė, baras, paplūdimio tinklinio aikštelė ir kt. kitas.
  • privatus paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Pirmame svečių namų „Golden Mile“ aukšte veikia kavinė su baru. Maitinimas meniu, už papildomą mokestį. rinkliava. Taip pat yra virtuvė, skirta patiems gamintis maistą.
Teritorijoje: baseinas su deginimosi zona, gultai, kiemas su stalais, suolais, stogelis poilsiui, vaizdo stebėjimas.
Automobilį galite palikti svečių namuose. Stovėjimo aikštelė nesaugoma, nemokama.
  • renovacijos metai

Numeriai

Svečių namų „Auksinė mylia“ kambarių skaičių sudaro patogūs Standard ir Suite kategorijų kambariai, tarp jų ir 2 kambarių apartamentai. Visuose kambariuose yra kokybiški baldai ir santechnika, kosmetikos reikmenų komplektai, split sistemos, LCD televizoriai. Kambariuose nerūkoma. Kiekviename svečių namų aukšte yra vasaros terasa su stalais poilsiui. Kambariai valomi kas antrą dieną, patalynė keičiama kas 7 dienas, rankšluosčiai keičiami kas 2 dienas.
Kambarių kategorijos:
- Standartinis 3-vietis
- Liukso numeris 2 lovų
- 2 kambarių apartamentai

Numeriuose

viena dvigulė ir dvi viengulės lovos (arba viena dvigulė lova ir minkšta kėdė-lova) su ortopediniais čiužiniais, LCD televizorius, šaldytuvas, padalinta sistema, indų komplektas, spinta, stalas, kėdės, pufas, vonios kambarys, dušas, vonios kambarys , higienos reikmenys , rankšluosčių komplektas, plaukų džiovintuvas, balkonas.

Adresas

Anapa, šv. Kirova, gyv. 21 m

Telefono numeriai

8-918-672-34-08, 8(86133)6-07-52

Еl. paštas

anapagold@mail.ru
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Gostevoi dom «Zolotaia Milia» 1*
10.0 iš 10 0 | iš 115 viešbučių Anapa

Jaukus viešbutis prie pat jūros 2014 Liepos 14 Įvertinimas 10.0

Jau daug metų su š eima ilsimė s Auksinė je mylioje. Vieš butis man labai patinka. Darbuotojų pož iū ris, kambariai, kiemas. Į sikū rę s ramioje, ramioje vietoje. Pagrindinis vieš buč io privalumas – artumas prie jū ros. Iki jū ros trunka ne daugiau kaip 3-4 minutes. Netoli „Auksin...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Privatus viešbučio paplūdimys