Viešbučio aprašymas Vila Mila 1*

Vila Mila siūlo trijų tipų apgyvendinimą – du apartamentus ir kotedžą „Rojus“ // Atnaujinta 25 kovo 2023
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Numeriai

Apartamentai su terasa
Nauji prabangūs 75 kv.m gyvenamojo ploto apartamentai, atskiras vieno miegamojo butas pirmame Europos aukšte, modernioje viloje Kralovicka gatvėje, Labai ramioje ir jaukioje vietoje Prahos centre, 200 m nuo Skalka metro stotis (žalioji linija), netoli daugelio istorinių Prahos įžymybių, įskaitant Prahos pilį ir Karolio tiltą. Šalia namo yra daug restoranų, prekybos centrų. Siūlomi butai gali būti naudojami trumpalaikei ir vidutinės trukmės nuomai.
• Modernūs 75 kv.m apartamentai, kuriuose yra 2 atskiri kambariai 2 asmenims su galimybe papildomai apgyvendinti 2 asmenis, yra atskiras miegamasis su didele dvigule lova, erdvi svetainė su stilingais baldais ir išėjimas į terasą 34 kv.m , virtuvė su modernia buitine technika. Butuose įrengta signalizacija. Nerūkantieji apartamentai. Pastato pirmame aukšte nuo 10-00 iki 22-00 dirba administratorė.
• Svetainė – Jūsų paslaugoms yra 47 colių LCD televizorius su plokščiu plačiu ekranu, palydoviniais kanalais ir 3D palaikymu, vaizdo biblioteka, Hi-Fi sistema, internetas + Wi-Fi, rusiška televizija, sieninis, didelis dvigulė sofa (esant poreikiui – dvi papildomos miegamosios vietos).
• Virtuvėje-valgomajame įrengta moderni buitinė technika - elektrinė viryklė su keramine danga, orkaitė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas su šaldikliu, elektrinis virdulys, indai, kavos aparatas, skrudintuvas, valgomasis stalas, gėrimai.
• Miegamasis 2 asmenims – didelė dvigulė lova, 2 spintos, naktiniai staleliai, žadintuvas, seifas, patalynė.
• Vonios kambarys – dušas, tualetas, kriauklė, plaukų džiovintuvas, šlepetės, chalatas, rankšluosčiai.
• Atvira terasa – 34 kv.m. m: apvalus stalas, 4 kėdės, šezlongas, grilis



Butas 4+2
Modernus naujas 120 kv.m butas, kuriame yra 3 atskiri kambariai nuo 1 iki 6 žmonių su atskira virtuve ir dideliu vonios kambariu su kampine vonia. Yra atskiras miegamasis su didele dvigule lova, erdvi svetainė su stilingais baldais ir prancūziškais langais, su išėjimu į sodą, virtuvė su modernia buitine technika. Butas turi atskirą įėjimą, yra signalizacija, individualus šildymas. Apartamentai nerūkantiems (yra vietų rūkyti). Administratorius yra pirmame vilos aukšte. Nemokamas belaidis internetas visuose kambariuose bendrose patalpose. Parkavimas Nuolatiniams klientams taikomos nuolaidos.


Kotedžas "Rojus"
Kotedžas "Paradise Corner" yra gražiausioje Čekijos kalnų regiono vietoje, 550 m aukštyje virš jūros lygio, saugomoje ir ekologiškoje Krkonošskeho parko teritorijoje, šalia daugybės istorinių Čekijos įžymybių. respublika.
2 aukštų 5 kambarių kotedžas rąstinis namas, kurio plotas 320 kv.m, yra pastatytas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų ir priima svečius ištisus metus. Kotedžas tinkamas tiek šeimyniniam poilsiui, tiek dideliam draugų būriui. Stilingas autorinis interjeras, nauji modernūs baldai, palydovinė televizija, internetas, puikiai įrengta virtuvė, 2 vonios kambariai su dušo kabina su hidromasažu, vonia, sauna, rusiškas biliardas, didelė svetainė su židiniu. Šaltas ir karštas vanduo nuolat. Kotedžas turi savo namo teritoriją, garažą. Kotedžas nerūkantiems.
1-ame aukšte:
• Poilsio kambarys-poilsio kambarys 74 kv.m, lubų aukštis 9 m, su 2 sofomis, židiniu, 57 colių plačiaekraniu LCD televizoriumi su palydoviniais kanalais ir 3D palaikymu, videoteka, Hi-Fi sistema, Internetas, rusiška televizija, namų kinas;
• 2 atskiri miegamieji su 4 patogiomis lovomis, spintomis, patalyne;
• Virtuvėje-valgomajame įrengta moderni buitinė technika - elektrinė viryklė su keramine danga, orkaitė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, elektrinis virdulys, indai, kavos aparatas, skrudintuvas, valgomasis stalas, virtuvės baldai) ;
• Vonios kambarys su dušu (su hidromasažu), tualetas, praustuvas, plaukų džiovintuvas, chalatas, rankšluosčiai, sauna.
• Didelė terasa su vaizdu 60 m su lauko baldais poilsiui
2 aukštas:
• Atskiras miegamasis su didele dvigule lova
• Vonios kambarys su didele vonia, tualetas, praustuvas, plaukų džiovintuvas, chalatas, rankšluosčiai.
• Biliardo kambarys su didele sofa, gitara, būgnais.
• Didelė terasa su vaizdu 40m su lauko baldais poilsiui.
• Iš viso – 9 lovos.

Adresas

Vila Mila
MICTR.EU
Kralovicka 5
Praha 10 100 00

Telefono numeriai

+420 727 827 770

Еl. paštas

info@mictr.eu

Svetainė

Vila Mila 1*
numeriai 9
paslauga 8
švara 8
maistas 7
infrastruktūra 8
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Vila Mila 1*
10.0 iš 10 0 | iš 508 viešbučių Praha

puikūs butai 2015 Balandžio 10 Įvertinimas 10.0

Nauji butai modernioje viloje ramiame Prahos centre, metro 120 metrų , prekybos centrai, parkas ir kt.
Dideli kambariai 1-6 ž monė ms, virtuvė su viskuo, ko reikia, didž iulė kampinė vonia, didelė lova, modernū s baldai, terasa su griliu, nemokamas internetas, automobilių stovė jimo aikš telė ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai