Эко-клуб «Голицыно» 2*

Viešbučio aprašymas Эко-клуб «Голицыно» 2*

Eklubo „Golitsyno“ kaimo poilsio centras siūlo visų rūšių individualų, verslo ir šeimos poilsį netoli Maskvos. Poilsis už miesto Golitsyno yra: suomiškos ir rusiškos pirtys, taip pat dūminė pirtis, nuostabi gamta, šaudyklos ir restoranų bei viešbučių kompleksas – žodžiu, geriausios sąlygos atsipalaiduoti už miesto tiek maskviečiams, tiek maskvėnams. Kalugos gyventojai. Čia galėsite jodinėti žirgais arenoje arba surengti bekelės lenktynes ​​keturračiais motociklais. Verslo žmonėms įrengta erdvi konferencijų salė su projektoriumi, o mažiausiems – žaidimų aikštelė.

Naujasis šalies eko klubas „Golitsyno“ įsikūręs vaizdingoje ir visiškai neužterštoje teritorijoje. Jis suteiks savo svečiams turiningas ir sveikas atostogas už miesto išskirtinėmis sąlygomis. Šalies poilsio centras iškilo garsiojo Elizavetos Golitsynos dvaro vietoje, pavadinto jos pavarde - „Golitsyno“. Bazė "Golitsyno" yra 200 kilometrų nuo Maskvos.
Vienas iš ekoklubo „Golitsyno“ įdomybių – šaltinis su gydomuoju šaltinio vandeniu. Šis šaltinis daugelį metų mūsų protėviams tarnavo kaip neišsenkantis natūralaus geriamojo vandens rezervas. Šiandien šis rezervatas neišdžiūvo ir bet kuris mūsų šalies klubo poilsiautojas gali sau leisti tik patį naudingiausią ir aplinkai nekenksmingą vandenį. Už kelių minučių nuo klubo teritorijos driekiasi Okos upė, dar didesniu vaizdingumu papuošianti nesugadintus kraštovaizdžius. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iš Kalugos, greitkeliu į Tulą, turėtumėte patekti į Golitsyno ženklą (ant stulpelio šalia kelio). Kairėje yra Golitsyno ženklas. Gyvenvietė yra netoli Semenovkos kaimo.

Paslaugos viešbutyje

Be nuošalių kotedžų, užmiesčio poilsio centre yra nedidelis restoranų ir viešbučių kompleksas, kurį sudaro penki patogūs jaukūs išskirtinio interjero kambariai, taip pat erdvi, modernia įranga aprūpinta konferencijų salė, puikiai tinkanti seminarams, konferencijoms ir verslo susitikimams.
  • restoranas

Pramogos ir sportas

  • sauna/vonia/hamamas

Numeriai

Pagrindiniame pastate yra penki jaukūs 4 žvaigždučių kambariai, modernia įranga aprūpinta 60 vietų konferencijų salė, 90 vietų restoranas su fojė baru.
Visiems, norintiems praleisti kaimo atostogas Golitsyno ekoklube, siūloma 11 modernių dviejų aukštų kotedžų, kurių bendras plotas 120 kv. m.. Į jas veda vaizdingos pavėsingos alėjos, o pro namų langus atsiveria gražus vaizdas į ežerą. Jaukiuose namelių interjeruose yra: šiltas TV kambarys, puikiai įrengta moderni virtuvė, 3 miegamieji kambariai, asmeninė pirtis, erdvi vasaros terasa ir specialiai skirtos vietos šašlykams, šašlykams ir šeimos šventėms.

1-ame aukšte:
Svetainėje: dvi sofos, žurnalinis staliukas, plazminis televizorius, palydovinė televizija, DVD, išėjimas į terasą.
Virtuvė: Virtuvės baldai, elektrinis virdulys, elektrinė viryklė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, indai, apvalus stalas su kėdėmis.
Pirtis: suomiška pirtis su persirengimo kambariu, pirties reikmenys.

2 aukštas:
Miegamasis 1: Dvigulė lova, patogūs foteliai, toršeras, spinta, naktiniai staleliai, patalynė.
2 miegamasis: dvigulė lova, patogūs foteliai, toršeras, spinta, naktiniai staleliai, patalynė. Tualetas su dušu.
Miegamasis 3: Dvigulė lova, patogūs foteliai, toršeras, spinta, naktiniai staleliai, patalynė. Tualetas su dušu.

Adresas

Kalugos sritis, Pšemislio rajonas, Semenovkos kaimas

Telefono numeriai

+7 (910) 860-18-18

Еl. paštas

ecoclub_golicyno@mail.ru
numeriai 5,5
paslauga 7,5
švara 7,5
maistas 8,5
infrastruktūra 6
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Eko-klub «Golitsyno» 2*
4.0 iš 10 2 apžvalgos | iš 5 viešbučių Kaluga

Viešbutis baisus 2019 Vasario 08 Įvertinimas 6.0

Vieš buč io kambariai nedideli. Apš vietimas baisus, kambariuose nė ra nei virdulio, nei š aldytuvo, nei plaukų dž iovintuvo. Patalynė iš valyta (š vari). Nė ra naktinių lempų . Virš utiniams rū bams spintos iš principo nė ra, taip pat batų lentynos (batų segtukas ...


baisus požiūris į klientus 2015 Rugpjūčio 22 Įvertinimas 1.0

Su vyru nusprendė me savaitgaliui atvykti į š į ekologinį klubą . Darbo dieną iš anksto paskambinau nurodytu numeriu, pasiaiš kinau, ar galima atvaž iuoti ne nuomotis bū sto, o tiesiog važ iuoti valtimi ir keturrač iu, ar reikia mokė ti avansą ar ne. Į tai man buvo pasakyta, kad ...


Geras viešbutis 2015 Rugpjūčio 09 Įvertinimas 8.0

6-ajame namelyje ilsė jomė s nuo 08-09-15 iki 08-13-15.
Likau patenkintas vė lyvu iš siregistravimu – 17 val.
1 suaugę s su 4 vaikais (6.14, 15.16 metų ).
Kotedž as yra dviejų aukš tų . Antrame aukš te yra 2 miegamieji ir vonios kambarys. Pirmame aukš te: miegamasis, svetainė , valgomasis su...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai