Каравелла Хостел 1*

Viešbučio aprašymas Каравелла Хостел 1*

Nakvynės namai „Karavella“ įsikūrę Jaltoje, už 10 minučių kelio pėsčiomis nuo Belaya Dacha muziejaus. Pėsčiųjų Pushkinskaya gatvė yra už 500 metrų nuo viešbučio, o Livadijos rūmai – už 3,5 km. Netoli nakvynės namų yra barų ir restoranų, kuriuose patiekiami įvairūs valgiai. Viešbutis tinka žmonėms, kurie renkasi nebrangias pažintines atostogas, tačiau neprieštarauja jų derinimui su paplūdimio atostogomis. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Delfinų paplūdimys yra už 15 minučių pėsčiomis. Vos už 300 metrų nuo „Karavella Hostel“ yra „Avangard Stadium“ troleibusų stotelė, iš kurios pasieksite įvairias Jaltos lankytinas vietas. Simferopolis geležinkelio stotis yra už 87 km, o tarptautinis oro uostas – už 96 km.

Paplūdimys

Paplūdimyje „Delfinas“ yra 4 mokami sektoriai: Bungalow; Poilsio kambarys-terasa; Soliariumas; Šeimos kampelis tėvams su vaikais. veikia nemokamas belaidis internetas. Poilsiautojai gali apsilankyti SPA zonoje paplūdimyje, taip pat paplaukioti baseine (ilgis – 50 m), pripildytame švaraus jūros vandens. Yra vaikų kambarys, kuriame vaikai gali žaisti, kol tėvai lankosi sporto salėje ar treniruoklių salėje. Mėgstantiems lauko veiklą paplūdimyje yra galimybė pažaisti tinklinį, stalo tenisą, badmintoną ir biliardą. Pagal pageidavimą galima išsinuomoti stalus, kėdes, taip pat kaukes, nardymą ir pelekus. Užkąsti galite picerijoje, žuvies restorane „Atlantis“ ar valgykloje, kurios yra paplūdimyje.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys
  • pontonas ar prieplauka
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Šiuose nakvynės namuose yra visą parą dirbanti registratūra ir bagažo saugykla. Bendras vonios kambarys ir tualetas yra koridoriuje.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • pervežimas į/iš oro uosto

Pramogos ir sportas

  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Šviesūs nakvynės namų kambariai (iš viso 8) yra paprastai dekoruoti ir aprūpinti viskuo, ko reikia patogiai viešnagei. Kai kuriuose kambariuose yra balkonai.

Numeriuose

Lovos, rašomieji stalai, kėdės, spinta, parketas.

Adresas

Šv. Kirovos g. 65/2, Jalta, Krymas
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra
4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Įėjimas į jūrą nuo pontono