Viešbučio aprašymas Старый город 1*

Svečių namai „Stariy Gorod“ įsikūrę istoriniame Sevastopolio centre, už 15 minučių kelio pėsčiomis nuo Juodosios jūros pakrantės. Netoli viešbučio yra įvairių kavinių ir restoranų. Per 15 minučių iš viešbučio nueisite iki Kornilov krantinės, o per 10 minučių – iki Artilleriyskaya įlankos. Viešbutis puikiai tinka poilsiui su draugais. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Generala Petrov autobusų stotelė yra už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo svečių namų „Stariy Gorod“. Sevastopolio geležinkelio stotis yra už 2 km nuo viešbučio, o Belbeko oro uostas – už 28 km.

Paplūdimys

Chrustalny paplūdimį pėsčiomis pasieksite per 15 minučių, o įprastu laivu, kuriuo poilsiautojai nuplukdo į Uchkuevka paplūdimį, pasieksite per 10 minučių.
„Uchkuevka“ laikomas geriausiu paplūdimiu. Ilgis apie 1000 metrų. Rytais vanduo švarus ir skaidrus, kol nėra naršymo. Centrinė Uchkuevsky paplūdimio dalis yra platus ryškiai geltono puraus smėlio krantas, skėčiai nuo saulės, šimtai skėčių ir gultų. Šis paplūdimys nuo gegužės iki rugsėjo yra tikra kurortinio gyvenimo šventė su pasivažinėjimais, kukurūzų, baklava ir kitų Krymo patiekalų prekeiviais. Čia savo paslaugas siūlo masažo meistrai, nardymo ir parasparnių mokytojai ir net Garra Rufa žuvys, kurios atlieka tobulą pedikiūrą.
Chrustalny yra Chrustalnaya įlankoje. Šiuo metu įlanka iš tikrųjų neegzistuoja, nes dešinysis kyšulys yra nupjautas, o krantai aptraukti betonu. Paplūdimys apima visą įlankos pakrantę ir to paties pavadinimo kyšulį. Tie, kurie moka plaukti, plaukia čia. Gylis prie sienos 2-2,5 metro. Už paplūdimio yra uolėtas krantas.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje yra atvira terasa ir rūkymo zonos. Viešbutyje teikiamos lyginimo paslaugos.
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto

Numeriai

Viešbutyje yra tik 10 kambarių: apartamentai, dvivietis kambarys, mažasis liukso numeris. Viešbutis siūlo galimybę užsisakyti pusryčius į kambarį.

Numeriuose

Oro kondicionierius, televizorius, vonios kambarys, nemokamas belaidis internetas.

Adresas

Šv. Lomonosovas 32, Sevastopolis, Krymas
Kainų grafikas
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

7 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas