Viešbučio aprašymas Плазма 2*

Viešbutis „Plazma“ įsikūręs Svobody alėjoje – pagrindinėje Lvovo gatvėje, pačiame senamiesčio centre, kurį saugo UNESCO. Per penkias minutes iš viešbučio nueisite iki daugybės kavinių ir restoranų. Lvovo operos teatras ir Rynok aikštė yra už 300 metrų, o iki Lvovo rotušės apžvalgos aikštelės nueisite per 5 minutes. Viešbutis puikiai tiks tiek norintiems susipažinti su senovinio miesto įžymybėmis, tiek atvykstantiems į verslo kelionę. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Autobusų stotelė "Prospect Svobody" yra tiesiai prie viešbučio "Plasma". Lvovo-Glavny geležinkelio stotis yra už 3 km nuo viešbučio, o Daniil Galitsky Lvovo tarptautinis oro uostas – už 6 km.

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje yra bagažo saugykla ir nemokami laikraščiai. Viešbutyje yra senojo Lvovo XVII a. nuotraukų galerija. Svečiams teikiama pažadinimo paslauga. Rytais svečiams siūlomi individualiai supakuoti lengvieji pusryčiai.
  • restoranas
  • nemokamas wi-fi
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Pramogos ir sportas

  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje yra 10 patogių kambarių, kuriuose yra viskas, ko reikia. Svečiai gali pasirinkti tinkamiausią kambarį: Vienvietis Standartinis, Dvivietis Standartinis, Dvivietis Junior Suite, Trivietis Junior Suite, Šeimyninis, Liukso numeris.

Numeriuose

TV, kabelinė televizija, nemokamas bevielis internetas, darbo stalas, vonios kambarys, židinys (ne visuose kambariuose), balkonas (kai kuriuose kambariuose), nemokami tualeto reikmenys, rūbinė, oro kondicionierius (ne visuose kambariuose), šildymas.

Adresas

Svobody Avenue 5, Lvovas, Ukraina
numeriai 8
paslauga 8
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Plazma 2*
8.0 iš 10 0 | iš 238 viešbučių Lvovas

Geras viešbutis miesto centre. 2015 Balandžio 26 Įvertinimas 8.0

Vieš butis į sikū rę s miesto centre. Graž us interjeras, š varu ir patogu. Sotū s pusryč iai. Tarp trū kumų : viso namo 4 aukš tas be lifto, trū ksta š aldytuvo, kokybiš kas internetas ir televizija....


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi