Viešbučio aprašymas Под крышей 2*

Šie nakvynės namai įsikūrę pačiame Lvovo senamiesčio centre ir bus verta alternatyva nuomojamiems butams ir brangesniems viešbučiams. Viešbutis puikiai tinka tiems, kurie renkasi nebrangias pažintines atostogas. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Lvovo oro uostas yra vos už 7 km nuo nakvynės namų. Zelenaya Street autobusų stotelė yra vos už 200 metrų nuo nakvynės namų, o Lvovo geležinkelio stotis – maždaug už 7 km.

Paslaugos viešbutyje

Viešbutis turi galimybę užsisakyti maistą ir gėrimus į kambarį. Registratūra dirba visą parą. Viešbutyje yra bagažo saugykla. Yra skalbykla ir lyginimo įranga. Už papildomą mokestį galite užsisakyti šias paslaugas: bilietų užsakymas ir pristatymas, vertėjo paieška, kambario dekoravimas jaunavedžiams, lyginimo ir plovimo paslaugos.
Viešbutyje yra dovanų parduotuvė. Viešbutyje yra rūkymo zonos. Bendras vonios kambarys ir tualetas yra koridoriuje. Čia galėsite naudotis bendra virtuve su kavos virimo aparatu, virduliu, šaldytuvu, mikrobangų krosnele, indais. Pagal pageidavimą galima gauti pirmosios pagalbos vaistinėlę (susisiekite su administracija) ir plaukų džiovintuvą.
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Numeriai

Deluxe Hostel "Under the Roof" siūlo 9 dviviečius viešbučio tipo kambarius, apstatytus moderniais baldais. Vienas vonios kambarys dviem kambariams. Galima užsisakyti papildomas lovas kambaryje, kurią reikia nurodyti iš anksto užsakymo metu. Į kambario kainą įeina: patalynės komplektas, rankšluosčių komplektas, kambarių aptarnavimas ir valymas.

Numeriuose

TV, šaldytuvas, fotelis, rašomasis stalas, kėdė, spinta, spintelė lagaminui ir viršutiniams drabužiams.

Adresas

Šv. Saksaganskogo 3/10, Lvovas, Ukraina
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams