Viešbučio aprašymas MisterHostel 1*

„MisterHostel“ buvo atidarytas 2009 m. rugpjūčio mėn. Nakvynės namai įsikūrę Lvovo centre, istoriniame name, kuriame nuo 1907 metų buvo įsikūręs viešbutis "San Souci". Šiame viešbutyje apsilankė pirmasis Lenkijos Respublikos prezidentas Jozefas Pilsudskis. Už kelių žingsnių nuo nakvynės namų yra namai, kuriuose skirtingais laikais gyveno rašytojai Leopoldas von Sacher-Masoch ir Honore de Balzac. Šis viešbutis yra už 2 minučių kelio pėsčiomis nuo Laisvės aikštės. Per 8 minutes iš „MisterHostel“ nueisite iki Lvovo operos ir baleto teatro, o per 15 minučių – iki Vysokiy Zamok parko. Netoliese yra: parduotuvės, kavinės, restoranai, muziejai ir naktiniai klubai. Viešbutis puikiai tinka tiems, kurie renkasi nebrangias pažintines atostogas. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Autobusų stotelė yra vos už 50 metrų nuo nakvynės namų, Lvovo oro uostas – už 7 km, o geležinkelio stotis – už 3 km.

Paslaugos viešbutyje

Svečiai gali naudotis bendru vonios kambariu, tualetu, virtuve ir svetainės erdve su televizoriumi (kabelinė televizija). Registratūra dirba visą parą. Yra bagažo saugykla. Įrengtos rūkymo vietos. Pagal pageidavimą leidžiama apsistoti su gyvūnais. Patalynės užvalkalai ir rankšluosčiai suteikiami nemokamai. Lyginimo įrangą galima gauti paprašius.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis
  • renovacijos metai

Numeriai

Pagal pageidavimą galima išsinuomoti atskirus kambarius mergaitėms ir berniukams. Nakvynės namuose iš viso yra 19 kambarių.

Numeriuose

Šildymas, lovos su ortopediniais čiužiniais, spinta, stalas, kėdės. Kai kuriuose kambariuose yra vonios kambariai ir televizoriai.

Adresas

Šv. Bankovskaya 5, Lvovas, Ukraina

Artimiausi viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas