Vieš buč io š ū kis yra "Dė mesys klientui? Ne, jū s to negirdė jote! "
Nemalonus administratorius, kuris kalba kaip ponas ir kurio dė ka prarado 1400 grivinų , nes. neteisingai į forminti apgyvendinimo dokumentai (buhalterija apmokė ti nepriė mė ). O nakvynė s kaina per didelė . Sumo... →kė ję už kambarį.1407 UAH. per dieną (jei staiga po už sakymo, registruojantis kaina staiga nepadidė jo 200-300 UAH, kaip tą pač ią dieną atsitiko mano kolegoms) gausite:
Naujas remontas, geras dizainas, priimtini pusryč iai.
Kambarys 2.5 * 3.5 metro iš kurių vonios kambarys yra 1.5 * 1.5 metro.
Duš o kabina tame pač iame vonios kambaryje yra 0.8 * 0.8 m (galite tiesiog stovė ti joje po duš u, pakė lus ranką atsitrenkiate į sienas).
Antklodė s už valkale yra skylė .
Lova maksimaliam 1.75 m aukš č iui.
Š aldytuvo nė ra.
Naktinė š viesa patenka tiesiai į akis.
Daiktų nė ra kur kabinti, prie į ė jimo stovi kabykla su trimis fiksuotais trempeliais, ant virš utinių drabuž ių teko kabinti baltą palaidinę .
Š ios palaidinė s lyginimas yra atskira istorija - lyginimo lenta kampelyje tamsiame koridoriuje, nė ra kur vandens į lygintuvą dė ti, nė ra kur pakabinti drabuž ių (jei lyginti paė mė te ne vieną daiktą ). Lygintuvas pilnas apnaš ų tiek, kad vandens bakas neuž sidaro ir iš jos purslai vanduo.
Vyš nia ant torto – padangų servisas už lango! Visą naktį girdisi ū ž esys ir, sprendž iant iš plokš telė s ant palangė s, orą vargu ar galima pavadinti draugiš ku aplinkai.
Tikrai nerekomenduoju!
griūti
Geras interjeras pagamintas santū riu stiliumi, naudojant ryš kias spalvas, nepanaš us į bet kurį kitą Kijevo vieš butį
Vieš buč io darbuotojai bendrauja, bet, kaip sakoma, pipirų ž irnelis turi bū ti, todė l yra unikalių ž monių su savo nuotaika, kuri, deja, perduodama ben... →draujant su sveč iais ir praktikantais. Taip visai neturė tų bū ti. Vieš buč io restorane yra pagrindiniai tinklai, kuriais galima dė ti labai seną maistą ir pasidaro š lykš tu valgyti maistą , kuris yra ant servetė lė s su pelė siu (ar negalima jų keisti kas porą mė nesių? )
Kambariuose suglamž yta patalynė ir neš varios sienos, ko neturė tų bū ti.
Maistas virtuvė je į lė kš tes dedamas be pirš tinių (salotos, dribsniai, saldainiai). Nepaž į stami ž monė s daž nai patenka į virtuvę ir atitraukia darbuotojus nuo maisto gaminimo. Maistas ne visada š viež ias, kartais š viež ias sumaiš omas su vakar.
Kitas didž iulis pliusas yra tai, kad dauguma jaunimo darbuotojų .
griūti