Viešbučio aprašymas Best Season Apart Hotel 1*

Šis apartamentų viešbutis yra Kijevo centre, vos už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo Šv. Sofijos katedros. Netoliese yra restoranų, barų ir naktinių klubų. Viešbutis puikiai tinka tiems, kurie nori susipažinti su Kijevo įžymybėmis. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 2 minutės pėsčiomis nuo Zolotye Vorota metro stoties. Iš viešbučio per 5 minutes nueisite iki judrios Khreshchatyk gatvės, už 3 km – Kijevo geležinkelio stotis, o iki Boryspilio oro uosto automobiliu nuvažiuosite per 35 minutes.

Paslaugos viešbutyje

Pagal pageidavimą teikiamas produkcijos ir prekių pristatymas, vertimo paslaugos. Čia galite išsinuomoti nešiojamąjį kompiuterį ar telefoną. Registratūra dirba visą parą. Teikiamos bilietų pardavimo, lyginimo ir konsjeržo paslaugos. Viešbutyje yra bagažo saugykla, faksas, kopijavimo aparatas.
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Numeriai

Visi 12 apartamentų viešbučio kambarių yra dekoruoti šiuolaikišku stiliumi, juose yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei. Kategorijos: studijos tipo apartamentai, prabangi studija su sauna, vieno miegamojo apartamentai, prabangūs vieno miegamojo apartamentai su sauna, studija su sūkurine vonia.

Numeriuose

Šildymas, stilingi baldai, patogi dvigulė lova, vonios kambarys, LCD televizorius, šaldytuvas, nemokamas bevielis internetas, oro kondicionierius, lygintuvas, lyginimo lenta, šlepetės, rankšluosčiai, higienos reikmenys, virtuvėlė. Kai kuriuose apartamentuose yra sauna ir sūkurinė vonia.

Adresas

Šv. Prorizna 23a, Kijevas, Ukraina

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams