Теремок Заволжский 3*

Viešbučio aprašymas Теремок Заволжский 3*

Įsikūręs netoli miesto centro. Iki geležinkelio ir autobusų stočių 6 km, iki Volgos krantinės 1 km. Netoliese yra parduotuvės, bankai, vaistinės, kavinės ir restoranai.
Viešbutis pastatytas 2013 m.
Viešbutyje teikiamas maitinimas visą parą.
Viešbutyje veikia nemokamas belaidis internetas, yra vaizdo kameromis stebima automobilių stovėjimo aikštelė ir pavėsinė su kepsnine. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

2 km nuo Tverės centro. Stotys ir išvažiavimai iš miesto 6 km. Iki Volgos krantinės ir miesto paplūdimio yra ne daugiau kaip 1 km.

Paslaugos viešbutyje

Registracija visą parą. Meniu maistas kambaryje. Aušintuvai su karštu ir šaltu vandeniu ant grindų. Kambariuose yra mini barai ir oro kondicionieriai. Teritorijoje yra pavėsinė su kepsnine.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • vėlyvas išvykimas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis
  • renovacijos metai

Vaikams

  • vaikiškas meniu restorane
  • vaikiška lovelė

Numeriai

Jame yra 13 jaukių, skirtingais stiliais dekoruotų studijų.

Numeriuose

VIENAS SUPER. Numatomas dvivietis kambarys, įrengtas vonios kambarys ir dušas. Šios kategorijos kambariai turi atskirus įėjimus.
Plazminis televizorius; dvigulė lova; Drabužinė; baro skaitiklis; Elektrinis virdulys; Mikrobangų krosnelė.
Vonios kambarys: dušas; kriauklė; unitazas; Plaukų džiovintuvas; tualeto reikmenys (dušo želė, šampūnas, skystas rankų muilas, dantų rinkiniai).

STANDARTAS. Jaukūs autorinio remonto kambariai skirti dviems asmenims, įrengti vonios kambariai. Antrame aukšte kambariai su balkonais.
Dvigulė lova; plazminis televizorius; Drabužinė; rašomasis stalas ir kėdės; virtuvėlė su indukcine virykle; Mikrobangų krosnelė; Šaldytuvas su mini baru; Elektrinis virdulys; oro kondicionavimas. kai kuriuose kambariuose yra nedidelė sofa.
Vonios kriauklė; Unitazas; Dušo kabina/kampinė vonia; Plaukų džiovintuvas; tualeto reikmenys (dušo želė, šampūnas, skystas rankų muilas, dantų rinkiniai).

KOMFORTAS. Erdvus 3 lovų kambarys su dviem atskiromis lovomis (2+1), įrengtas vonios kambarys.
Dvigulė lova ir pusantros miegamoji lova; plazminis televizorius; rašomasis stalas; Drabužinė; kėdės; virtuvėlė su indukcine virykle; šaldytuvas su mini baru; Elektrinis virdulys; indai (įskaitant puodą, keptuvę, vyno taures ir taures); oro kondicionavimas.
WC kriauklė; Unitazas; dušo kabina; Plaukų džiovintuvas; tualeto reikmenys (dušo želė, šampūnas, skystas rankų muilas, dantų rinkiniai).

IŠSKIRTINIS. Erdvus 2 lovų japoniško stiliaus numeris su dvigule lova ir vonios kambariu. Įsikūręs antrame aukšte su balkonu.
Dvigulė lova; plazminis televizorius;
Drabužinė; rašomasis stalas ir kėdės; baro prekystalis (su vyno taurėmis ir taurėmis); baro kėdės; šaldytuvas su mini baru; Elektrinis virdulys; oro kondicionavimas. saugus.
Vonios kriauklė; unitazas; dušas; Plaukų džiovintuvas; tualeto reikmenys (dušo želė, šampūnas, skystas rankų muilas, dantų rinkiniai).

LIUKSAS SU ŽIDINIU. 40 kvadratinių metrų ploto kambariai, 2-viečiai kambariai su balkonu rafinuotiems svečiams. „Alpių namelis“ ir „Senovinė pilis“ su menine apdaila.
Didelė dvigulė lova, didelis įstrižainės plazminis televizorius, antikvariniai baldai: stalas, kėdės, įmontuota spinta.
Kambaryje pilna virtuvė, židinys.
reguliuojamas apšvietimas,
oro kondicionavimas. Gera garso izoliacija už dviejų durų.
Vonios kriauklė; unitazas; kubilas (sūkurinė vonia) su apšvietimu, plaukų džiovintuvas; vonios reikmenys (dušo želė, šampūnas, skystas rankų muilas, dantų rinkiniai).

Adresas

Tverės, Šv. Skvortsova-Stepanova, 52A

Telefono numeriai

+7 (4822) 600-602

Еl. paštas

tver.teremok@mail.ru
numeriai 9
paslauga 9
švara 8
maistas 7
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Teremok Zavolzhskii 3*
9.0 iš 10 0 | iš 25 viešbučių Tverės

Tokioje Teremkoje galima gyventi 2015 Gegužės 10 Įvertinimas 9.0

Draugai, nesitikė jau, kad pakeliui iš Sankt Peterburgo į Maskvą pamatysiu tokį vieš butį . Buvau maloniai nustebinta, kad sustojusi nakvoti Tverė je atradau š į „Teremok“. Jis yra netoli greitkelio, labai lengva rasti automobiliu navigatoriuje. Iš iš orė s atrodo į prasta, bet viduje esam...


7 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas