Viešbučio aprašymas Лазурная 1*

Poilsio centras „Lazurnaya“ yra Primorskoye kaimo kurortinėje zonoje, Kilijos rajone, Odesos srityje. Bazė yra 1-oje linijoje nuo jūros. Poilsio centras „Lazurnaya“ yra nauja bazė su patogiais kambariais. Pagrindas nedidelis, jaukus su jaukia atmosfera. Pagal pageidavimą maitinimas teikiamas valgomajame arba teritorijoje esančiame bare. Taip pat yra virtuvė, skirta patiems gamintis maistą su minimaliu virtuvės reikmenų rinkiniu. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

Atstumas iki paplūdimio yra 150 metrų. Paplūdimys smėlėtas, jūros dugnas lygus, švelniai nuožulnus.
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Bazės teritorija sutvarkyta, yra pavėsinės, kepsninės. Yra atvira automobilių stovėjimo aikštelė svečių automobiliams. Taip pat yra baras ir parduotuvė.
  • automobilių stovėjimo aikštelė

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Numeriai

Visi kambariai turi atskirą įėjimą ir savo terasą su lauko baldais. Kiekviename kambaryje yra vonios kambarys su nuolatiniu šalto ir karšto vandens tiekimu. Kambarių vidaus dailylentės pagamintos iš natūralaus medžio.

Numeriuose

LCD televizorius (palydovinė televizija), šaldytuvas, kondicionierius, atskiras įėjimas su terasa su lauko baldais, vonios kambarys (tualetas, kriauklė, dušas).

Adresas

Odesos sritis, Kilijos rajonas, su. Primorskoe
numeriai 1
paslauga 1
švara 1
maistas 1
infrastruktūra 1
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Lazurnaia 1*
1.0 iš 10 0 | iš 24 viešbučių Primorskis

Kasmet ilsiuosi tik š ioje bazė je ir į spū dis tik teigiamas, jū ros artumas, bazė pirmoje eilė je, kambariai bendri su natū ralia mediena, kondicionierius, š aldytuvas. O koks smė lis, tokio š varaus ir graž aus smė lio nemač iau ne viename Odesos regiono kurorte, tame tarpe ir Odesa (vi...


Blogiausia bazė Primorsky mieste 2015 Liepos 17 Įvertinimas 1.0

Tai tiesiog baisu! ! ! Net neį sivaizdavau, kad Ukrainoje dar turime tokių karš tų vietų .
Už sisakiau kambarį prieš dvi savaites. Prieš iš vykdami paskambino š eimininkei, ji patvirtino, kad yra š imtas numeris.
Iš važ iavome ryte savo automobiliu, esame trys suaugę ir trys vaikai, ...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas