Viešbučio aprašymas Буревестник 2*

Viešbutis Zatokoje yra netoli Morskaya stoties, 2-3 minutės pėsčiomis iki jūros (100 metrų).
Iš viešbučio terasų ir balkonų atsiveria vaizdas į jūrą ir žiotis. Į viešbutį patogus susisiekimas iš pagrindinės gatvės. Viešbutis įsikūręs keturių aukštų moderniame pastate. Viešbutis puikiai tinka šeimos atostogoms paplūdimyje. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas nuo kurorto iki Odesos yra apie 60 km. Odesos geležinkelio stotis yra už 51,8 km nuo viešbučio, o oro uostas - 51,5 km.

Paplūdimys

„Burevestnik“ viešbutis yra už 50 metrų nuo paplūdimio. Svečiams siūlomas įvairus poilsis, o lauko veiklai jūroje – motociklai, sklandytuvai, parašiutai, dviračiai, „bananai“. Zatokos kurorto paplūdimiai ilgi ir platūs, smėlis smulkus ir švarus. Smėlis Zatokos paplūdimiuose valomas ir sijojamas mechaniškai. Kadangi Zatokoje nėra pavojingų skardžių, o jūra yra sekliu dugnu, Zatokoje patogu ilsėtis su vaikais.
  • II eilė nuo jūros
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje yra vasaros terasa poilsiui. Viešbučio kavinės meniu yra Ukrainos, Moldovos ir kitų Europos virtuvių patiekalai. Daugelis mėsos ir žuvies patiekalų gaminami ant grotelių.
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

Kasdien iš viešbučio vyksta ekskursijos autobusu į senovinę Belgorodo-Dnestrovsky tvirtovę (30 km), Odesos katakombas, vandens parką, delfinariumą.
  • žvejyba

Numeriai

Viešbutyje yra 30 kambarių su visais patogumais: 2, 3, 4 vietų užimtumas, yra ir dviejų kambarių apartamentai.

Numeriuose

Visuose kambariuose yra kokybiški baldai, lovos su ortopediniais čiužiniais, oro kondicionierius, šaldytuvas, kabelinė televizija, vonios kambarys su dušu ir nuolatiniu šalto ir karšto vandens tiekimu, televizorius, šaldytuvas, kondicionierius, stalas su kėdėmis, spinta, naktiniai staleliai. Naudoti kokybiški patalynės ir rankšluosčių komplektai, suteikiami vienkartiniai higienos reikmenys. Kiekviename kambaryje yra balkonas su vaizdu į jūrą ir Dniestro žiotis.

Adresas

Jūrų stotis, Nr. 411 (dešinėje pusėje), miestas. Zatoka, Belgorodo-Dnestrovskio rajonas, Odesos sritis, Ukraina
Kainų grafikas
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas