Viešbučio aprašymas Европа Хостел 1*

Nakvynės namai įsikūrę istoriniame miesto centre: šalia aikštės. Turgus, senosios miesto sienos, Ginklų muziejus arsenalas, Parako bokštas, paminklas karaliui Danilo ir Šv. Andriejus (pastatytas XVII a. pradžioje). Už 100 metrų rasite daugybę parduotuvių, kavinių ir restoranų. Lvovo operos teatras yra už 500 metrų. Aukštosios pilies parkas yra už 1 km nuo nakvynės namų. Mini viešbutis tinka tiems, kurie renkasi pažintines atostogas Lvove ir tuo pačiu nori sutaupyti nakvynei. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Vos už 100 metrų nuo „Europa Hostel“ yra Podvalnaya autobusų stotelė. Lvovo geležinkelio stotis yra už 3 km, o Lvovo tarptautinis oro uostas – už 7 km.

Paslaugos viešbutyje

Registratūra dirba visą parą. Viešbutyje yra bagažo saugykla. Rūkyti visoje apgyvendinimo įstaigoje draudžiama. Įrengtos rūkymo vietos. Svečiams siūlomi bendri vonios kambariai ir virtuvė su valgomojo zona. Atsipalaiduokite poilsio zonoje su sofa, plokščiaekraniu televizoriumi ir balkonu. Lyginimo įrangą ir plaukų džiovintuvą galima gauti paprašius.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto

Pramogos ir sportas

  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

3 šviesūs nakvynės namų kambariai yra dekoruoti šiltomis spalvomis ir apstatyti mediniais baldais. Jame patogiai telpa 26 žmonės.

Numeriuose

Šildymas, atskiras iki raktų naktinis staliukas, stalas, kėdė, drabužių kabyklos, nemokamas bevielis internetas.

Adresas

Šv. Valova 27, Lvovas, Ukraina

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas