Viešbučio aprašymas Звездный Домик 2*

Svečių namai „Zvezdny Domik“ yra „Zvezdny Bereg MTsOM“ teritorijoje. Tai uždara ir saugoma teritorija su savo paplūdimiu ir parko zona. Šalia administracijos yra fojė baras, o restoranas – ant jūros kranto. Netoliese taip pat yra: turgus, kirpykla, prekybos centras, vaistinė. Viešbutis tinka visiems, kurie renkasi atostogas paplūdimyje. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas nuo viešbučio iki autobusų stoties Kacha kaime yra 4,5 km (važiuoja mikroautobusai), iki geležinkelio stoties - 34 km, iki Simferopolio oro uosto - 80 km.

Paplūdimys

Nuo viešbučio iki paplūdimio nueisite per 3-4 minutes. Paplūdimio zona - 2 km. Orlovsky paplūdimys turi išvystytą infrastruktūrą, yra naktinių klubų ir įvairių kavinių, parko zona ir automobilių kempingas, fontanai, vandens atrakcionai. Nusileidimas į jūrą yra švelnus. Paplūdimyje įrengti persirengimo kambariai, yra gelbėjimo stotis. Paplūdimys „Žvaigždžių pakrantė“ yra aptvertas nuo miesto, į jį gali patekti tik viešbučio komplekso svečiai.
  • II eilė nuo jūros
  • privatus paplūdimys
  • smėlio ir akmenukų paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

Viešbutis turi galimybę pirkti maisto kuponus dienai komplekse ir individualiai pusryčiams, pietums ar vakarienei (meniu arba švediškas stalas). Visoje teritorijoje parko teritorijoje yra įrengtos poilsio zonos su kepsnine ir pavėsingomis stoginėmis.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • kambariai nerūkantiems

Numeriai

Viešbutyje yra 8 patogūs kambariai: dviviečiai, triviečiai, keturviečiai.

Numeriuose

Oro kondicionierius, Wi-Fi, palydovinė televizija, šaldytuvas, elektrinis virdulys, šaltas ir karštas vanduo tiekiamas visą parą, vonios kambarys, lova, naktiniai staleliai, spinta, stalas, kėdės.

Adresas

Kachinsky plentas 33, miestas. Orlovka, Sevastopolis, Krymas
numeriai 4
paslauga 2
švara 2
maistas 5
infrastruktūra 3
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Zvezdnyi Domik 2*
4.0 iš 10 0 | iš 7 viešbučių Orlovka

Blogas viešbutis, purvinas. 2015 Rugpjūčio 31 Įvertinimas 4.0

Pirmas bendras į spū dis apie Krymą . Traukiniu sunku nuvykti tik keltu iki Kerč ė s (nuo 8-13 val. ), audra ar blogu oru už trunka ilgai. bilietai platinami tik internetu vienu kiekiu). Iš oro uosto ar gelež inkelio stoties į į vairias Krymo vietas pasieksite vieš uoju transportu – bilieto kaina iš...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Privatus viešbučio paplūdimys
Patogus parkingas