Детский лагерь Ивушка 1*

Viešbučio aprašymas Детский лагерь Ивушка 1*

Vaikų sveikatingumo stovykla „Ivuška“ yra ekologiškai švarioje vietoje: ant šiltos, švelnios Azovo jūros kranto, Schastlivtsevo kaime, 17 km nuo Geničesko, Arabato nerijoje. Stovykloje vienu metu gali apsistoti iki 450 žmonių. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

17 km nuo Geničesko miesto.

Paplūdimys

Nuosavas įrengtas paplūdimys su šešėlinėmis tentėmis, vasaros dušais, persirengimo kabinomis, stacionariu jūreivio-gelbėtojo postu, tiekiamas geriamasis vanduo. Atstumas iki jūros 150 metrų. Jūra pamažu didėjanti gyliu, dugnas smėlėtas, vanduo skaidrus.
  • ant jūros kranto
  • privatus paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Pramogos ir sportas

Sportui įrengtas sporto inventorius, taip pat įrengtos sporto bazės: dvi futbolo, dvi tinklinio ir trys krepšinio aikštelės, rankinio aikštelė, teniso stalai. Vaikų laisvalaikiui ir poilsiui organizuoti teritorijoje įrengtos pavėsinės, vaikų žaidimo aikštelė, lauko šokių aikštelė su scena. Yra stacionarus uždaras klubas (kino ir koncertų salė) su scena ir kino sale, kur vyksta edukaciniai užsiėmimai, filmų peržiūros. Taip pat yra patalpos, skirtos būrelio darbui su vaikais organizuoti, videoteka, biblioteka.

Numeriai

2 ir 3 aukštų kapitaliniai mūriniai pastatai. Nakvynė 5 asmenims kambaryje.

Numeriuose

Kambariuose yra lovos, spintos, pakabos, naktiniai staleliai. Tualetai ir praustuvės mergaitėms ir berniukams yra kiekviename aukšte ir papildomai stovykloje.
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
Privatus viešbučio paplūdimys