Viešbučio aprašymas Hilton Garden Inn Krasnodar 4*

Hilton Garden Inn Krasnodar yra pirmasis ir kol kas vienintelis tarptautinio tinklo viešbutis Krasnodare ir pirmasis viešbutis tarp visų Krasnodaro viešbučių, pastatytas visiškai laikantis tarptautinių standartų ir atitinkantis aukštus Hilton Worldwide reikalavimus. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Hilton Garden Inn Krasnodar“ viešbutis yra pačiame miesto centre, Krasnodaro verslo ir kultūros centre, pagrindinių gatvių – Krasnaya ir Mira – sankirtoje, netoli Teritorijos administracijos ir mero biuro. kultūrinių ir istorinių objektų. Puiki vieta suteikia patogią prieigą prie oro uosto, geležinkelio stoties ir visų pagrindinių greitkelių.

Paslaugos viešbutyje

Viešbutyje yra 165 modernūs patogūs įvairių kategorijų kambariai, restoranas, baras, dengta terasa, konferencijų salės, visą parą veikiantis verslo ir treniruoklių centras, saugoma automobilių stovėjimo aikštelė, nedidelė parduotuvė, skalbykla, vakarinis kambarių aptarnavimas ir nemokamas belaidis internetas. yra viso viešbučio teritorijoje.

„Hilton Garden Inn Krasnodar“ yra visiškai nerūkoma viešbutyje.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai

Numeriai

Visi viešbučio kambariai atitinka pasaulinio Hilton Garden Inn prekės ženklo standartus ir yra sukurti taip, kad jūsų viešnagė būtų kuo patogesnė.
Patogiam poilsiui kambariuose yra lovos su Serta Suite Dreams® elastingais ir patogiais čiužiniais, dviejų tipų pagalvės ir šešėlinės užuolaidos. Sienos, durys ir langai yra nepralaidūs garsui ramiam miegui. Visuose viešbučio kambariuose nerūkoma.

Verslo patogumui kiekviename kambaryje yra didelis darbo stalas su reguliuojama lempa, Herman Miller's Mirra® ergonomiška kėdė ir nemokama laidinio ir belaidžio interneto prieiga.
Kambarių tipai:
Standartiniai – standartiniai kambariai pateikiami su kelių tipų lovomis Jūsų pasirinkimui.
Superior - šios kategorijos kambariai pateikiami konfigūracijoje - "studija" ir "dviejų kambarių apartamentai".
Family Queen – šeimyniniai kambariai puikiai tinka nakvynei su vaikais
Standartinis pritaikytas neįgaliesiems – šios kategorijos kambariai yra specialiai įrengti ir atsižvelgia į visas neįgaliojo vežimėliuose judančių žmonių ypatybes.
Panoraminis – šios kategorijos kambariuose yra panoraminiai langai

Numeriuose

individualus oro kondicionierius, HD palydovinė televizija, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, hipoalerginiai higienos reikmenys, mini šaldytuvas, skaitmeninis seifas, plaukų džiovintuvas, žadintuvas ir Hilton Family Exclusive radijas su laikrodžiu, telefonas su balso paštu, lygintuvas ir lyginimo lenta.

Adresas

Krasnodaras, g. Raudona, 25/2

Telefono numeriai

8 861 210 20 30
numeriai 8
paslauga 7
švara 8
maistas 6
infrastruktūra 7
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Hilton Garden Inn Krasnodar 4*
7.0 iš 10 0 | iš 29 viešbučių Krasnodaras

Kitas geras tipiškas Hiltonas. 2015 Gruodžio 02 Įvertinimas 7.0

Į sikū rę s Krasnodaro centre. Vertas „Hilton“ vieš buč ių š eimos atstovas, nors pastatas buvo pasiskolintas iš kaž kokio kito vieš buč io, nes verslo centrą reprezentuoja vos trys konferencijų salė s. Tai nebū dinga 4 ž vaigž duč ių Hiltonams, verslo centrui da&#...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas