База отдыха «Отдых на поляне» 1*

Viešbučio aprašymas База отдыха «Отдых на поляне» 1*

Poilsio centras „Poilsis laukymėje“ yra miške ant Čigirinskio rezervuaro kranto. Susideda iš kelių skyrių:
"Polyana-1" - yra antroje pakrantėje, teritorija aptverta aukšta tvora, leidžiančia jaukiai ir ramiai pailsėti mūsų svečiams, yra privati ​​automobilių stovėjimo aikštelė.
"Polyana-2" - yra pirmoje pakrantėje.
"Polyana-3" - yra pirmoje pakrantėje // Atnaujinta 04 sausio 2023
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Poilsio centras „Poilsis plynėje“ yra ant Čigirinskio rezervuaro kranto, 55 km nuo Mogiliovo miesto, 45 km nuo Bobruisko miesto, 200 km nuo Minsko miesto, 220 km nuo Vitebsko miesto. , 190 km nuo Gomelio miesto, 470 km nuo Gardino, 530 km nuo Bresto, 260 km nuo Smolensko ir 650 km nuo Maskvos.

Paslaugos viešbutyje

Apgyvendinimui poilsio centre siūlomi standartiniai dviviečiai arba keturviečiai kambariai su erdvia terasa, pokylių sale, puikia pirtimi. Iš gyvenamųjų kambarių atsiveria rezervuaro panorama.




Mini kavinėje poilsiautojams siūlomas kompleksinis maitinimas tris kartus per dieną (pusryčiai, pietūs, vakarienė), patiekalai meniu (pieniniai dribsniai, šalti ir karšti užkandžiai, salotos, sriubos, garnyrai), desertai, gazuoti gėrimai, sultys. , arbata, kava ir alkoholiniai gėrimai. Mini kavinės darbo laikas: 09:00 - 24:00.

Poilsio centre taip pat yra automobilių stovėjimo aikštelė, kuria mūsų svečiai gali naudotis visiškai nemokamai.
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma

Pramogos ir sportas

  • sauna/vonia/hamamas
  • dviračių nuoma
  • vandens veikla
  • žvejyba
  • diskotekų klubas
  • animacija
  • ekskursijų organizavimas
  • šventės organizavimo paslauga

Numeriai

Polyana 1, miegamos vietos 10 (+4): -dviejų aukštų namas su trimis dviviečiais kambariais. Kiekviename kambaryje yra dvigulė lova, naktinis staliukas, kabykla, patalynė, rankšluosčiai, veidrodis, taburetė, elektrinis šildytuvas. Name yra svetainė, kaimiška krosnelė, židinys, tualetas, dušas (karštas ir šaltas vanduo), praustuvas, palydovinė televizija, karaokė. Gyvenamojo namo virtuvėje yra elektrinė viryklė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, elektrinis virdulys, skalbimo mašina, stalo įrankiai;
du vasarnamiai su dvigulėmis lovomis su naktiniu staleliu, stalu, kėdėmis;
didelė pavėsinė su kepsnine;
Rusiška pirtis ant medžio.
Polyana 2, miegamos vietos 14 (+9): dviejų aukštų kotedžas (su nuosava automobilių stovėjimo aikštele), kuriame yra 5 dviviečiai kambariai ir 1 keturvietis kambarys. Kiekviename kambaryje yra dvigulės lovos, naktiniai staleliai, pakabos, veidrodžiai. Kotedžas turi savo katilinę, įrengtas šalto ir karšto vandens tiekimas, du tualetai (po vieną kiekvienam aukštui), viena dušo kabina, praustuvas, pirmame aukšte - "šiltų grindų" sistema. Yra palydovinė televizija, karaokė. Namo virtuvėje yra stalo įrankiai, elektrinė viryklė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys.
Glade 3, miegamų vietų 10 (+2): dviejų aukštų kotedžas su pokylių sale pirmame aukšte (talpa iki 40 žmonių), taip pat 5 dviviečiai kambariai su dvigulėmis lovomis, naktiniu stalu, stalu, kėdėmis, pakaba, veidrodžiais . Miegamieji šildomi elektriniais šildytuvais. Name yra du tualetai (po vieną kiekvienam aukštui), viena dušo kabina, praustuvas, šalto ir karšto vandens tiekimas, įrengta virtuvė. Virtuvėje yra stalo įrankiai, dujinė viryklė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys. Yra palydovinė televizija, karaokė.

Adresas

Mogiliovo sritis, Bychovo rajonas, Grudičino kaimas
(55 km greitkelio Mogiliovas-Bobruiskas, Čečevičių gyvenvietė)

Telefono numeriai

+375 (44) 777-98-59

Еl. paštas

laki_stazis@mail.ru
numeriai 10
paslauga 9,5
švara 9
maistas 10
infrastruktūra 9,5
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Baza otdykha «Otdykh na poliane» 1*
10.0 iš 10 0 | iš 5 viešbučių Mogiliovas

Super viešbutis atostogoms ir didelėms kompanijoms 2015 Gruodžio 17 Įvertinimas 10.0

Ilgai galvojome, kaip praleisime gimtadienį , kad suburtume visus gimines ir bū tų vienodai į domu tiek suaugusiems, tiek vaikams. Dė l to pasirinkome dvarą „Poilsis laukymė je“, nes. Č ia galite apsistoti keletą dienų vienu metu, o kainos yra gana priimtinos. Visi turė jome net 6 vaikus, ir visi į ...


Puikus viešbutis didelėms įmonėms 2015 Gegužės 01 Įvertinimas 10.0

„Ilsė kitė s laukymė je“ gyvenome 3 dienas, beveik visas skyrius iš darbo ė jo į geguž ė s š ventes. Man patiko: buvo visas kaimo atostogų ž avesys su kepsnine ir pasivaikš č iojimais gryname ore. Ypatingas ač iū už gerai suplanuotą programą . Buvo sportinių ž...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas