Преображенский Хостел 1*

Viešbučio aprašymas Преображенский Хостел 1*

Nakvynės namai „Preobrazhensky“ įsikūrę pačiame Sankt Peterburgo centre, beveik prie Vosstaniya gatvės ir Vilensky Lane sankirtos. Artimiausios metro stotys yra Chernyshevskaya, Ploshchad Vosstaniya ir Mayakovskaya. Nakvynės namai svečius priima nuo 2013 m.

Jis įsikūręs ramioje vietoje, Sankt Peterburgo centre, toliau nuo pagrindinių gatvių. Nakvynės namuose apsistoja šeimos, pavieniai keliautojai, sporto komandų jaunimo komandos, jaunųjų akademikų grupės, šokių kolektyvai, moksleiviai iš kitų miestų pagal įvairias turistines programas. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Artimiausios metro stotys „Chernyshevskaya“, „Ploshad Vosstaniya“ ir „Mayakovskaya“ yra vos už 5-12 minučių pėsčiomis. Maždaug tuo pačiu metu nuvažiuosite į pagrindinę Šiaurės sostinės gatvę – Nevskio prospektą.

Netoli nakvynės namų yra prekybos centrai, būtiniausių prekių parduotuvės ir barai, Tavrichesky sodas, Oktyabrsky Didžioji koncertų salė, TRK galerija, Moskovskio geležinkelio stotis. Pulkovo oro uostas yra už 21 km.

Paslaugos viešbutyje

Nakvynės namų „Preobrazhensky“ administratorė dirba visą parą. Į kainą jau įskaičiuotas švarios patalynės komplektas ir rankšluostis. Galima nemokamai naudotis lyginimo įranga, plaukų džiovintuvu ir belaidžiu internetu. Už papildomą mokestį – skalbimo mašina.

Didesniam svečių patogumui nakvynės namuose yra bendra virtuvė-valgomasis. Tai didelis, erdvus kambarys, kuriame įrengta virtuvė, valgomojo grupė, dujinė viryklė, šaldytuvai ir mikrobangų krosnelė. Pageidaujantiems, kaip mokama paslauga, organizuojamas pusryčių pristatymas. Daugiaviečių kambarių gyventojai gali naudotis atskiromis fojė įrengtomis spintelėmis kaip papildoma sandėliavimo vieta.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • vėlyvas išvykimas
  • renovacijos metai

Vaikams

Leidžiami bet kokio amžiaus vaikai. Vaikai iki 12 metų gali apsistoti nemokamai, jei pristatomos papildomos lovos.

Numeriai

Nakvynės namai yra pirmame aukšte ir susideda iš septynių svečių kambarių, iš kurių:
trys dviviečiai kambariai;
vienas 4-vietis;
du 8 vietų bendri kambariai;
viena 8 vietų moteris.

Numeriuose

Dviviečiuose kambariuose yra viena dvigulė arba dvi viengulės lovos, naktiniai staleliai, drabužių spinta, stalas su kėdėmis ir televizorius. Daugiaviečių kambarių apstatyme – kelios standartinės dviaukštės lovos, taburetės, erdvi komoda arba drabužių spinta, stelažas su drabužių kabyklomis.

Lovų skaičius kiekviename kambaryje gali būti padidintas įrengus papildomą dviaukštę lovą, kuri leidžia vienu metu nakvoti daugiau nei 30 svečių. Ekskursijų autobusu grupėms virš 40 žmonių siūlome dalinį apgyvendinimą penktame aukšte kaimyniniame hostelyje.

Vonios kambariai ir dušai yra bendri aukšte.

Adresas

Vilenskio pr., 6, butas 1, Sankt Peterburgas, Rusija, 191014

Telefono numeriai

+7 (952) 226-37-77 (бронирование)
+7 (931) 297-71-06 (ресепшн)

Еl. paštas

vilenskiy6@yandex.ru
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra
5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas