3 ir toliau
Akmenukų paplūdimys

Viešbučio aprašymas Bojana Villa 3*

Jauki trijų aukštų vila yra Becici kaimelyje (netoli Juodkalnijos karalienės viešbučio). Promenada su daugybe kavinių ir restoranų yra už 300 metrų. Tinka tiek jaunimui, tiek šeimoms. // Atnaujinta 26 kovo 2023
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Budvos senamiestis yra už 4 km. Iki artimiausios parduotuvės - 100 m Iki artimiausio restorano - 150 m Iki Tivato 27 km. Podgorica yra už 63 km. Dubrovnikas yra už 93 km.

Paplūdimys

Paplūdimys 300 m Maži akmenukai.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Registratūra (veikia nuo 08:00 iki 14:00 - kasdien), vaizdo stebėjimas 0-24 (prie įėjimų į objektą), nemokamas lygintuvas, lyginimo lenta, skalbimo mašina. Kambariai valomi ir rankšluosčiai keičiami kasdien. Patalynės keitimas – 3-4 dienos po atvykimo.
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • automobilių nuoma
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • vėlyvas išvykimas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • žaidimų aikštelė
  • vaikiška lovelė

Numeriai

4 aukštų apgyvendinimo viloje yra 7 apartamentai 4 asmenims, 2 studijos 2 asmenims, 5 dviviečiai kambariai ir 2 dviviečiai kambariai be balkono ir vaizdu į jūrą.

Numeriuose

DBL – 16 m2 (maks. 2 žm.): prancūziška lova, kondicionierius, televizorius (palydovinė televizija rusiškais kanalais), šaldytuvas. Vonios kambarys: tualetas, dušas, plaukų džiovintuvas. Kalnų vaizdas.
DVIVIŠKAI – 16 m2 (maks. 2 žm.): 2 atskiros lovos, kondicionierius, TV (palydovinė televizija su rusiškais kanalais), šaldytuvas, terasa. Vonios kambarys: tualetas, dušas, plaukų džiovintuvas. Šoninis vaizdas į jūrą.
STUDIJA – 18 m2 (maks. 2 asm.): prancūziška lova, kondicionierius, TV (palydovinė televizija su rusiškais kanalais), šaldytuvas, balkonas, virtuvėlė (elektrinė viryklė, kriauklė, šaldytuvas, indai). Vonios kambarys: tualetas, dušas, plaukų džiovintuvas. Šoninis vaizdas į jūrą.
APP 04 - 35-40 m2 (maks. 4 žmonės): butą sudaro svetainė su virtuve ir miegamasis, vonios kambarys, terasa su vaizdu į jūrą. Miegamajame: prancūziška lova (arba 2 atskiros lovos), kondicionierius, išėjimas į terasą. Svetainėje: sofa-lova, foteliai, TV (palydovinė televizija rusiškais kanalais), išėjimas į terasą, virtuvė: elektrinė viryklė, kriauklė, šaldytuvas, virdulys (arba kavos virimo aparatas), indai. Vonios kambarys: WC, dušas/vonia, plaukų džiovintuvas.
APP 04+1 - 45 m2 (maks. 5 žmonės): butą sudaro svetainė su virtuve ir miegamasis, vonios kambarys, terasa su vaizdu į jūrą. Miegamajame: 2 atskiros lovos, kondicionierius, išėjimas į terasą. Svetainėje: sofa-lova, sulankstomas fotelis, TV (palydovinė televizija rusiškais kanalais), išėjimas į terasą, virtuvė: elektrinė viryklė, kriauklė, šaldytuvas, virdulys (arba kavos virimo aparatas), indai. Vonios kambarys: tualetas, vonia, plaukų džiovintuvas.
APP 04 DUPLEX - 40 m2 (maks. 4 žmonės): dviaukštis butas susideda iš svetainės su virtuve pirmame aukšte, miegamojo antrame aukšte, 2 terasų su vaizdu į jūrą (1 ir 2 aukštuose). Miegamajame: prancūziška lova, kondicionierius. Svetainėje: sulankstoma sofa, foteliai, televizorius (palydovinė televizija rusiškais kanalais), virtuvė: elektrinė viryklė, kriauklė, šaldytuvas, virdulys (arba kavos virimo aparatas), indai. Vonios kambarys: tualetas, vonia, plaukų džiovintuvas.

Adresas

Stevana Štiljanovića 7, Becici, 85310 Becici, Juodkalnija

Telefono numeriai

+382 (0)33 459 243

Еl. paštas

kuljaca@t-com.me

Svetainė

Bojana Villa 3*
numeriai 5,8
paslauga 5,7
švara 5,5
maistas 2,2
infrastruktūra 6
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Bojana Villa 3*
4.9 iš 10 4 apžvalgos | №25 iš 109 viešbučių Becici

Bojana Villa apžvalga 2019 Rugpjūčio 30 Įvertinimas 1.0

Iš anksto už sisakydami kelionę paklausė me konkretaus buto, kuriame norime apsistoti. Tai buvo 3 butas. Kelionių agentas papraš ė garantijos š iam kambariui, o Juodkalnijos kelionių organizatorius pasakė , kad taip. O kai buvo padarytas kuponas, nekreipė me dė mesio į kambarį , kuris ten ...


Š iame vieš butyje buvome 2 kartą , pirmą kartą atvykome 2017 m. Vė l pasirinkome dė l kainos, o vakarais ir naktimis vieta gana rami, bet taip buvo 2017 m. Š iemet buvo triukš minga, vakarais triukš mavo jaunimas iš Serbijos. Vieš butyje viskas bū tų gerai, jei š lapią valym...


Ilsė jomė s viloje Bojana, kuri yra Rafailovici miestelyje.

3 butą sudaro svetainė , miegamasis, du vonios kambariai ir terasa.
Svetainė je yra virtuvė + didelė sofa-lova, naktiniai staleliai, fotelis ir televizorius; 2 vonios kambariai su duš o kriaukle ir tualetu, nors viename neveikė duš as, kai mes reg...


Padorus viešbutis 2016 Birželio 06 Įvertinimas 7.0

1. Pervež imas: mikroautobusu visi važ iavo į vieną vilą , tad kelionė truko 30-40 min.
2. Villa Boyana oficialiai į sikū rusi Rafailovici mieste. ant kalvos. . .
Turė jome 2 aukš tų kambarį (Nr. 16), geras remontas, viskas veikė . Iš valė (po skundo) pagal normas, rankš luos&#...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas