3 ir toliau
Smėlio paplūdimys

Viešbučio aprašymas Ravdoucha Epavlis Villas Eleni - Athina 4*

Kompleksą Ravdoucha Epavlis sudaro dvi išskirtinės vilos Eleni ir Athina, esančios ant Cape Spas šlaito, su vaizdu į Kissamos įlanką ir Gramvousa pusiasalio dingusias piratų pilis, vaizdingame Ravduha kaime Chanijos rajone. Pastatytas natūraliame amfiteatre, iš kurio atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas į jūrą ir apylinkes. Projekto sumanytojas – vienas žymiausių šiuolaikinių Graikijos architektų, architektūros profesorius ponas Aristomenis Varoudaki. Ravdoucha Epavlis, garsėjantis savo fantastiška vieta, nepriekaištingu aptarnavimu, aukščiausios klasės patogumais ir patogumais, laimėjo prestižinius „World Travel Awards 2015“ apdovanojimus ir buvo apdovanotas geriausia privačia prabangia vila Graikijoje. Vilos puikiai tinka medaus mėnesiams, šeimoms su vaikais ir draugų grupėms. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

500 m iki Ravdukha kaimo, 1,3 km nuo prieplaukos, 21 km nuo kaimo. Platanias, 34 km nuo Chanijos miesto, 42 km iki Chanijos oro uosto. Palyginti arti yra Kissamos miestai (12 km) ir Kolymbari kaimas (6 km) su bankais, prekybos centrais, vaistinėmis, tavernomis, paplūdimiais, taip pat sveikatingumo centru ir uostu. Kiek toliau yra turizmo centras Platanias (21 km), didžiausias pramogų centras ir naktinio Chanijos gyvenimo centras.

Paplūdimys

Ravdoucha Epavlis yra už 1,9 km nuo paplūdimio.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai
  • paplūdimio rankšluosčiai

Paslaugos viešbutyje

Fotografo paslaugos, Kretos tradicinė virtuvė pristatoma į vilą, automatinis naktinis apšvietimas, nuotolinis vartų valdymas, aptverta teritorija, privati ​​parkavimo vieta dviem automobiliams, apsaugos ir priešgaisrinė signalizacija, spynos su apsaugos kodu, privatus baseinas 40 kv.m. su begalybės efektu, prabangiomis mozaikomis ir nuostabiais vaizdais į jūrą ir kalnus, šalia baseino yra pavėsinė su keturiais gultais, lauko dušu, deginimosi ir poilsio terasomis.
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • gydytojas
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • auklė

Pramogos ir sportas

Grilis, kasdieninės ekskursijos (pagal užklausimą už mokestį), žygiai pėsčiomis, dviračiai.
  • dviračių nuoma
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Abi vilos yra apie 140 kv.m ploto, jose patogiai gali gyventi 4 asm., iš anksto susitarus iki 6 asm. Vilose yra terasos ir balkonai, iš kurių atsiveria kerintys vaizdai, patogios sofos poilsiui, taip pat erdvūs valgomojo stalai gurmaniškiems pusryčiams ar romantiškai vakarienei, visuose kambariuose yra Toshiba oro kondicionieriai, skalbimo mašina, lygintuvas ir nedidelė lyginimo lenta. , palydovinis internetas (nemokamas) , žadintuvas, pirmosios pagalbos vaistinėlė, baseino rankšluosčiai, nešiojamas šaldytuvas ir skėčiai nuo saulės ekskursijoms. Sveikinimo krepšelis, valymas du kartus per savaitę, rankšluosčių keitimas du kartus per savaitę, sodininko paslaugos kartą per dvi savaites, baseino valymas ir priežiūra kartą per savaitę.

Numeriuose

Villa Eleni: Virtuvė - valgomasis stalas šešiems, pilnai įrengta virtuvė su žinomų prekinių ženklų buitine technika: viryklė-orkaitė su keraminėmis kaitlentėmis, modernus virtuvės gartraukis, Bauknecht vyno spinta su geriausių graikiškų vynų rūšimis (už papildomą mokestį), indaplovė Fischer & Paykel, Grundig buitinė technika (virdulys, kavos virimo aparatas, grilis, skrudintuvas, Samsung šaldytuvas-šaldiklis. Svetainėje - pianinas, patogi penkių vietų sofa, modernus energetinis židinys, Philips garso sistema su iPod & iPhone & iPad pakrovėju ir pajungimu, palydovinis 3D LED televizorius 42", CD kolekcija, knygų, filmų (DVD) kolekcija, svečių tualetas su dušu ir atskira kriaukle. Miegamasis - Du miegamieji, pirmame miegamajame yra dvigulė lova, antrame miegamajame dvi viengulės lovos, Kiekviename miegamajame yra rašomasis stalas, muzikos centras, DVD grotuvas, LED televizorius, seifas, aukštos kokybės Candia Strom čiužiniai, chalatai, aukščiausios kokybės šlepetės, rankšluosčiai ir paklodės. Vonios kambarys - suprojektuotas su visais patogumais ir skirtas patogiai aptarnauti abu miegamuosius, jame yra dvi kriauklės, bidė, tualetas, sūkurinė vonia su chromoterapija ir dušu, elektros skutimosi lizdas, plaukų džiovintuvas, natūrali kosmetika iš tarptautinių namų KORRES ir yra išklotas išskirtiniu Rossa portogallo marmuru.
Villa Athina: Virtuvė - valgomasis stalas šešiems, pilnai įrengta virtuvė su gerai žinoma buitine technika: orkaitė su keramine kaitlente, modernus virtuvės gartraukis, Bauknecht vyno spinta su geriausiais graikiškais vynais (už papildomą mokestį), indaplovė Fischer & Paykel, Grundig elektrinė buitinė technika (virdulys, kavos virimo aparatas, grilis, skrudintuvas, Samsung šaldytuvas-šaldiklis. Svetainėje – patogi penkių vietų sofa, modernus energetinis židinys, Philips garso sistema su iPod & iPhone & iPad įkrovikliu ir jungtimi, palydovinis 3D LED televizorius su 42" įstrižainės , CD kolekcija, knygos, filmų kolekcija (DVD), svečių tualetas su dušu ir atskira kriaukle. Strom, chalatai, šlepetės, rankšluosčiai ir paklodės geriausios kokybės. lova ir vonios kambarys su sūkurine vonia su chromoterapija, dušu, bidė, tualetu ir išskirtiniu marmuru Rossa Portogalò, antras miegamasis su dviem viengulėmis lovomis ir vonios kambarys su tualetu, bidė, dušo kabina ir išskirtiniu marmuru Abiejuose vonios kambariuose yra elektros barzdaskučių lizdai, natūrali kosmetika. tarptautinis namas KORRES ir plaukų džiovintuvas.

Adresas

Ravdoucha Village, 73100 Chania, Kreta, Graikija. Savininkas: Nikolaos Manousakis

Telefono numeriai

Mobile: +30 6977 599594

Еl. paštas

info@ravdouchaepavlis.gr
Kainų grafikas
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas