Viešbučio aprašymas Eric Vokel Gran Via Suites 4*

„Eric Vökel Gran Via Suites“ yra prabangus apartamentų kompleksas, įsikūręs Barselonos centre, už 10 minučių kelio pėsčiomis nuo Ispanijos aikštės. Apartamentai tinka šeimoms, jaunimui ir verslo kelionėms. // Atnaujinta 29 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Už 100 metrų nuo komplekso yra keletas barų ir kavinių. Apartamentai yra patogioje vietoje, Gran Via gatvėje, iš kurių lengvai pasieksite įvairias parduotuves ir prekybos centrus. Vos per 20 minučių iš „Vökel“ nueisite iki Montjuiko kalno ir Katalonijos nacionalinio meno muziejaus. Per 10 minučių metro nuvažiuosite iki garsiosios Ramblas gatvės ir netoliese esančio Gotikos kvartalo. Barselonos oro uostas (El Prat) yra už 13,4 km nuo apartamentų.

Paslaugos viešbutyje

Ekskursijų informacijos punktas, bilietų aptarnavimo tarnyba, registracija visą parą, tiesiai į apartamentus, vietiniai telefono skambučiai (nemokami), kompiuterio kampelis (nemokamas), greitas įregistravimas / išregistravimas, bagažo saugykla (nemokama), 24 valandas per parą keliomis kalbomis Pagalba, užsakymas ir maisto pristatymas į apartamentus (už mokestį). Netoli registratūros yra speciali „Eric's Corner“ zona, kurioje svečiai gali nemokamai gauti namų apyvokos daiktų, tokių kaip indaplovės tabletės, kava, arbata, cukrus, augalinis aliejus ir servetėlės.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • vaikiškos kėdutės restorane
  • vaikiška lovelė

Numeriai

1 miegamasis + 1 vonios kambarys (55 m2, ne daugiau kaip 4 žmonės), 2 miegamieji + 1 vonios kambarys (65 m2, maks. 6 žmonės), 3 miegamieji + 2 vonios kambariai (110, ne daugiau 7 žmonės), 4 miegamieji + 2 vonios kambariai (130 m2, ne daugiau kaip 9 žmonės).

Numeriuose

Wi-Fi (nemokamas), vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys, rankšluosčiai, palydovinė televizija, oro kondicionierius/šildymas, pilnai įrengta virtuvė, lygintuvas ir lyginimo lenta, skalbimo mašina, patalynė. Kasdienis tvarkymas (už papildomą mokestį).

Adresas

Gran Vía 454, 08015 Barselona, ​​Ispanija

Telefono numeriai

Tel: +34 93 433 4631

Еl. paštas

book@ericvokel.com, ericvokel@ericvokel.com

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas