Viešbučio aprašymas Виват 3*

Pastatas, kuriame šiandien yra viešbutis „Vivat“, buvo pastatytas praėjusiame amžiuje ir visada buvo laikomas puikiu sanatoriniu kurortu. Iki šiol jis buvo visiškai rekonstruotas ir įrengtas pagal šiuolaikinius reikalavimus pagal tarptautinius standartus. 2012 metais viešbutis pradėjo priimti svečius. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Karpatų centre, žydinčiame slėnyje galingų kalnų papėdėje pačiame Moršino miesto centre, penkios minutės pėsčiomis nuo mineralinio vandens siurblinės.

Paslaugos viešbutyje

Svečiams siūlomas skanus ir įvairus dietinis meniu, baras ir sulčių baras. dietinio maisto kavinė „Kashtan“ (50 m nuo pastato).
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • renovacijos metai

Pramogos ir sportas

Gydymo kabinetas yra pagrindiniame pastate. Visos procedūros atliekamos prižiūrint profesionaliems gydytojams.

Numeriai

2 - 2 kambarių apartamentai (30-32 m2), 3 - 1 kambario apartamentai (30 m2), 6 - Junior Suite (1 kambario dvivietis kambarys, 24-26 m2), 3 - Standartinis A (1 kambario dvivietis kambarys) kambarys , 24 m2), 16 - 2 lovų Standard (1 kambario dvivietis kambarys, 16-18 m2).

Numeriuose

Šaldytuvas, žurnalinis staliukas, pufas, naktiniai staleliai, bevielis internetas (nemokamas), televizorius, kabelinė televizija, spinta, vonios kambarys su dušu, higienos reikmenimis, karštas ir šaltas vanduo visą parą, individualus šildymas. Plaukų džiovintuvas, virdulys pagal pageidavimą. Lyginimo lenta su lygintuvu ant grindų. Kambariai valomi kiekvieną dieną (arba pagal pageidavimą). Rankšluosčių keitimas – kartą per 3 dienas. Patalynė keičiama kartą per 7 dienas.

Adresas

82482, Lvovo sritis, Moršynas, g. Bandera, 6
numeriai 2,5
paslauga 2,5
švara 4
maistas 5
infrastruktūra 1,5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Vivat 3*
2.0 iš 10 0 | iš 33 viešbučių Moršynas

Blogas viešbutis 2019 Rugsėjo 02 Įvertinimas 2.0

1. Gydymas. Medicininė bazė yra gana gera. Sanatorijoje gana daug ž monių , daž nai tenka stovė ti eilė se dė l procedū rų . Kelis kartus laiku buvo perdangos, nors taip neturė tų bū ti, tikriausiai kas nors praeina pagal paskyrimą ? ! Ir pavargau klausytis seselė s pasiteisinimų...


Baisus viešbutis 2018 Spalio 01 Įvertinimas 2.0

Gydymas: Gydymas kaip ir visur. 18 dienų bus paskirtos 8 procedū ros. Nors visi ž ino, kad minimumas turi bū ti 10-15. Gali nusipirkti. Tai yra pliusas ir minusas. Nes reikia ne tik atidė ti pinigų bilietui. Tač iau su savimi reikia pasiimti ir pusę to, ką atidė jote.
Skaič ius : Neatitikti daugiau nei ...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas