3 ir toliau
Akmenukų paplūdimys

Viešbučio aprašymas Anita Village 1*

Maži apartamentai, esantys vos už kelių žingsnių nuo paplūdimio, su vaizdu į mažą Pontikonissi salą. Erdvūs patogūs kambariai su įrengta virtuve. Tinka ramiam ekonomiškam šeimos poilsiui // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kurortinis kaimas. Perama, 6 km nuo Korfu centro ir oro uosto. 1,8 km nuo viešbučio „Anita“.

Paplūdimys

Iki paplūdimio 200 metrų.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • akmenukų paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

  • automobilių stovėjimo aikštelė

Numeriai

Iš viso yra 4 kambariai: Apartamentai Erato (45 kv.m), Apartamentai Ira (33 kv.m), Apartamentai Ermis (60 kv.m), Apartamentai Poseidon (72 kv.m).

Butas Erato Maisonette stiliaus. Pirmame aukšte yra svetainė su virtuve, dvigulė arba 2 viengulės lovos, vonios kambarys, 1 kondicionierius, antrame aukšte dvigulė sofa-lova.

Apartamentai Ira Virtuvė, miegamasis, dvigulė arba 2 viengulės lovos, miegamoji sofa, vonios kambarys, 1 oro kondicionierius.

Butas Ermis Svetainė su virtuve, sofa, 2 miegamieji (vienas su dvigule lova, antras su 2 viengulėmis lovomis), 3 kondicionieriai.

Apartamentai Poseidon Salonas su virtuve, sofa, 2 miegamieji (viename su dvigule lova, antrame su 2 viengulėmis lovomis), 3 oro kondicionieriais. Papildomos lovos tipas yra miegamoji sofa.

Numeriuose

Įrengta virtuvė (elektrinė viryklė su 4 kaitvietėmis, orkaitė, indai), kondicionierius, šaldytuvas, vonia/dušas, plaukų džiovintuvas, televizorius, balkonas.

Adresas

atsiskaitymas Perama, oi Korfu, Graikija.

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas