Viešbučio aprašymas Диана 3*

Viešbutis Diana yra netoli centrinės miesto dalies, privačiame sektoriuje, kur visada labai ramu ir gražu. Viešbutyje yra 10 kambarių, kurių plotas 36-40 m2. Visi kambariai yra individualaus architektūrinio ir dizaino stiliaus. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Evgenia Gapchinska galerija ir Dnepropetrovsko prekybos ir pramonės rūmai yra už 3,9 km nuo „Diana Hotel“. Dnepropetrovsko tarptautinis oro uostas yra už 9 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, bagažo saugykla, rūkymo zonos, vaizdo valdymo ir apsaugos sistema, tarpmiestinis ir tarptautinis telefonas, taksi užsakymo paslaugos, geležinkelio ir lėktuvų bilietų užsakymo ir užsakymo paslaugos, kasdienis namų tvarkymas, lyginimo paslaugos (už mokestį) . Erdvią salę su jaukiais stalais pavalgyti ir erdvia poilsio zona su patogiomis minkštomis sofomis bei plazminiu televizoriumi, esant poreikiui, galima pertvarkyti į nedidelę konferencijų salę, kurioje telpa ne daugiau kaip 20 žmonių.
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems

Numeriai

Viešbutyje yra tik 10 kambarių, kurių plotas 36-40 m2: 2 - prabangūs kambariai, 6 - pusiau liukso kambariai, 2 - komforto kambariai.

Numeriuose

Vonios kambarys, televizorius, telefonas, bevielis internetas (nemokamas), oro kondicionierius, šaldytuvas, mini baras. Kasdienis namų tvarkymas, pažadinimo paslauga.

Adresas

Šv. Generolas Puškinas, 36 m., Dniepras, Ukraina.

Panašūs viešbučiai

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas