Viešbučio aprašymas De Volan Boutique Hotel 3*

Boutique viešbutis „De Volan“ pavadintas vieno pirmųjų Odesos ir Odesos uosto statytojų vardu. Įdomus faktas yra tai, kad viešbutis „De Volan“ buvo atkurtas istorinėje vietoje, kur nuo 1911 iki 1936 m. stovėjo daugiakupolė Švenčiausiojo Dievo Motinos užtarimo katedra. Dėl palankios geografinės padėties istorinės Odesos dalies centre per kelias minutes viešbučio svečiai gali pasiekti bet kurią centrinę miesto dalį. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iš viešbučio per 10 minučių nueisite iki Deribasovskaya gatvės, per 5 minutes nueisite iki vieno didžiausių ir seniausių Europoje veikiančių maisto produktų turgaus „Privoz“, 10 minučių – iki geležinkelio stoties. Hercogo Rišeljė paminklas yra už 2 km nuo viešbučio, o Odesos uostas – už 3,7 km. Odesos tarptautinis oro uostas yra už 6 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, privatus įregistravimas / išsiregistravimas, bilietų tarnyba, faksas / kopijavimas, kasdienis namų tvarkymas, lyginimo paslaugos (už mokestį). Viešbučio pastate yra kirpykla.
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis
  • renovacijos metai

Numeriai

Klasikinis kambarys - vieno kambario liukso numeriai su didele dvigule lova yra pagaminti klasikinio stiliaus, kurių plotas 16 m2. Įsikūręs 3 aukšte.

Superior kambarys - vienviečiai kambariai su viena dvigule lova (Double) arba dviem atskiromis lovomis (Twin) yra pagaminti klasikinio stiliaus, 18-20 m2 ploto. Įsikūręs 3 aukšte.

Junior Suite – vieno kambario apartamentai su labai didele dvigule lova yra pagaminti klasikinio stiliaus, 25-27 m2 ploto. Įsikūręs 2 aukšte.

Liuksas - erdvus vieno kambario liukso numeris su labai didele dvigule lova, pagamintas klasikiniu stiliumi, 30-32 m2 ploto. Kambarių dydis leidžia pastatyti papildomą lovą trečiam asmeniui. Kambarys yra 2 aukšte.

Numeriuose

TV, kabelinė televizija, nemokamas belaidis internetas, mini seifas, oro kondicionierius, telefonas, bagažo staliukas, žurnalinis staliukas, batų priežiūros rinkinys, vonios kambarys su dušu, plaukų džiovintuvas, kilpinių rankšluosčių rinkinys, mini kosmetikos rinkinys, kilpiniai chalatai, šlepetės.

Adresas

Šv. Preobraženskaja, 75-a, Odesa, Ukraina.
Kainų grafikas
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

7 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas