Viešbučio aprašymas Orange Hotel 3*

2016 m. gegužę atidarytas viešbutis savo svečiams siūlo jaukią atvirą vestibiulio erdvę ir 26 patogius kambarius. Viešbutis tinka verslo kelionėms ir atostogoms su draugais ar šeima. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Odesos geležinkelio stotis yra už 2 km nuo „Orange Hotel“, o Odesos operos ir baleto teatras – už 600 metrų. Odesos tarptautinis oro uostas yra už 9 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, bagažo saugykla, bilietų tarnyba, kasdienės kambarinės, lyginimo paslaugos (už papildomą mokestį), kambarių aptarnavimas, nerūkoma vietoje, bendra poilsio zona su televizoriumi, susirinkimų kambarys (apvalus stalas, 8 patogios kėdės) , sofa, TV, yra galimybė rodyti video ar prezentaciją dideliame ekrane), 2 konferencijų salės 50-70 žmonių, kavos pertraukėlių, pietų ir vakarienių organizavimo paslaugos.
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • saugus
  • skalbiniai
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis
  • Renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 26 šių kategorijų kambariai: Classic - 11 m2, Classic - 9 m2, Standard - 14 m2, Junior Suite - 18 m2, Suite - dviejų kambarių apartamentai (17 m2 ir 9 m2), susidedantys iš dviejų pilnų miegamųjų kambarių. , du vonios kambariai ir gretimos durys, Butas - dviejų kambarių apartamentai (19,2 m2 ir 16 m2) yra su virtuvėle su visu indų komplektu, indaplove ir skalbimo mašina.

Numeriuose

Elektroninė užrakto sistema, mini seifas, mini baras, palydovinė televizija, bevielis internetas (nemokamas), oro kondicionierius, elektrinis virdulys, plazminis televizorius ir IP TV, fiksuotas telefonas, darbo stalas, spinta, vonios kambarys, šlepetės, mini parfumerija , rankšluosčių komplektas, pagal pageidavimą - plaukų džiovintuvas, lyginimo lenta ir lygintuvas.

Adresas

Šv. Graikija, 1-a, Odesa, Ukraina.
numeriai 5
paslauga 1
švara 9
maistas 8
infrastruktūra 8
Į šį viešbutį kelionių nėra

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Orange Hotel 3*
6.0 iš 10 0 | iš 283 viešbučių Odesa

Yra neigiamas 2020 Liepos 27 Įvertinimas 6.0

Pradė siu nuo gero:
- Kambarys jaukus, š varus ir tvarkingas.
- Beveik visą laiką veikia belaidis internetas su geru greič iu darbui (kartais pasitaikydavo trikdž ių ).
- Yra pusryč iai ir pietū s, už prieinamą kainą .
Yra lygiai vienas neigiamas momentas, bet jis toks netinkamas, kad už ta...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis
Seifas vertingiems daiktams