Viešbučio aprašymas Villa Exclusive 3*

„Villa Exclusive“ – jaukus mini viešbutis Chmilnyko centre, prabangus. Patogus apgyvendinimas ramioje vietoje, šalia upės, visi patogumai poilsiui ir personalo svetingumas. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Netoliese yra Pietų Bugo Vidaus reikalų ministerijos sanatorija, Geležinkelio darbuotojų medicininės reabilitacijos centras, Radono sanatorija, regioninė kineziterapijos ligoninė. Iki 250 metrų nuo viešbučio yra kavinė, restoranas ir prekybos centras „Silpo“. Netoli viešbučio teka Southern Bug upė, iki jų yra parkas. T. G. Ševčenka. Prekybos centras "Silpo" 5 minutės pėsčiomis, autobusų stotelė "Centras", 15 minučių pėsčiomis, pirmasis tiltas, 15 minučių pėsčiomis, antras tiltas, 5 minutės pėsčiomis.

Paslaugos viešbutyje

Pirmame aukšte yra standartiniai ir šeimyniniai kambariai, taip pat yra erdvi, įrengta virtuvė su dideliu stalu, mikrobangų krosnele, kavos virimo aparatu, indais ir kt. Prie įėjimo yra registratūra, kurioje galėsite išsiaiškinti visus klausimus su viešbučio administratoriumi. Antrame aukšte yra liukso klasės kambariai. Kieme kepsninė, rūkymo zonos, terasa, pervežimas į autobusų stotį (už papildomą mokestį).
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • kambariai nerūkantiems

Numeriai

Klasikinis kambarys yra jaukus kambarys su didele dvigule lova. Prie lovos yra du naktiniai staleliai, taip pat didelis veidrodis su papildomomis lentynomis daiktams susidėti. Papildomas patogumas – virtuvėlė, kurią sudaro sieninė spintelė, stalviršis, šaldytuvas, elektrinis virdulys ir minimalus indų komplektas. Drabužius galima sudėti į didelę drabužių spintą, kurioje jau yra kelios lentynos ir pakabos. Vonios kambaryje yra erdvus dušas, modernus tualetas, veidrodis ir kriauklė. Šeimyninis kambarys labai panašus į klasikinį, skiriasi tuo, kad jame yra didelis bendras plotas, yra labiau minimalistinio stiliaus ir papildomai galima įrengti sofą-lovą ar vaikišką lovelę.

Numeriuose

Dvigulė lova (su ortopediniu čiužiniu) šaldytuvas, elektrinis virdulys, plokščiaekranis televizorius, kabelinė televizija, bevielis internetas (nemokamas), vonios kambarys su dušu, higienos reikmenimis, plaukų džiovintuvu, šlepetėmis.

Adresas

Šv. Volodarskis (Staromiska) 35, Chmelnykas, Ukraina.

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Villa Exclusive 3*
5.0 iš 10 0 | iš 13 viešbučių Chmilnykas

Saunus 2018 Spalio 08 Įvertinimas 5.0

Ilsė jomė s nuo 8 10 iki 2.10 18 labai patenkinti Už sisakė me dviejų kambarių apartamentus su virtuve mums trys turė jo pakankamai vietos galite gaminti viską , ko reikia tam yra valymas reguliarus rankš luosč ių keitimas kasdien Procedū roms specialū s rankš luosč iai keič iami...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas