Šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)

Viešbučio aprašymas Адреналин 4*

Viešbutis „Adrenalin“ yra vienas iš naujausių viešbučių paslaugų Užkarpatės slidinėjimo kurorte Dragobratas. Dragobrato slėnis yra 1300 - 1700 m aukštyje virš jūros lygio Stig kalno papėdėje, senovinių spygliuočių miškų ir Alpių zonos sankirtoje. Iš vietovės šlaitų atsiveria vaizdingi kalnų viršūnių vaizdai – Hoverla, Petros, Dovbushanka, Sinyak. Artimiausia slidinėjimo trasa yra už 50 metrų nuo viešbučio. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas iki keltuvo: Karpatų kiras, keltuvas – 50 metrų. Maršrutas: Traukiniu: Lvovas - Rachivas arba Ivano-Frankivsk (arba Kolomiya) - Rachiv iki kaimo. Jasinya. Autobusu: Ivano-Frankivsk (arba Kolomiya) - Rachiv - Mukachevo - Solotvyno - Khust iki kaimo centro. Jasinya.
Be to, norint patekti į viešbutį, reikia naudoti vietinį transportą. Automobiliu: greitkeliu Ivano-Frankivsk - Mukachevo (H-09) iki gyvenvietės centro. Jasinya.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, saugumas visą parą, restoranas tiekia ukrainietiškus, husulų ir europietiškus patiekalus.
  • restoranas
  • slidžių nuoma

Pramogos ir sportas

Sauna su poilsio kambariu ir turkiška pirtis su baseinu. Brazier.
  • šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
  • sauna/vonia/hamamas
  • biliardas
  • stalo tenisas

Numeriai

Keturių aukštų komplekse yra 47 kambariai: standartiniai A, B, C ir D. Tai patogūs vieno kambario kambariai, skirti 2 asmenims. Kiekviename kambaryje yra galimybė pristatyti papildomą lovą, kambarių kategorijoje "Standartinis D" - 2 papildomos lovos. Kambarių kategorija „Standard A“ palyginama su panašiais kambariais su balkonu. Junior Suite A ir Junior Suite B. Kambariai tinkami patogiam 2 asmenų apgyvendinimui. Skirtumas tarp kambarių yra papildomų lovų skaičius: „Junior Suite A“ – dvi sėdimos vietos, „Junior Suite B“ – viena. Liukso numeris. Prabangus kambarys su balkonu. Suprojektuotas 2 žmonėms, yra 2 papildomos lovos.

Numeriuose

Viena dvigulė arba dvi viengulės lovos, LED televizorius, spinta, tualetinis staliukas su veidrodžiu, vonios kambarys, šaltas ir karštas vanduo tiekiamas visą parą.

Adresas

Užkarpatės sritis, Dragobratas, miestas. Jasinya.
numeriai 9
paslauga 10
švara 9,5
maistas 8,5
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Adrenalin 4*
9.5 iš 10 0 | iš 49 viešbučių Dragobratas

Aptarnavimas stebėtinai geras 2021 Sausio 17 Įvertinimas 9.0

Tokio svetingo ir supratingo aptarnavimo dar nesu sutikę s, nors daug kur buvau. Už sisakė me telefonu, o vadybininkė protingai ir rū pestingai mane atkalbė jo nuo brangesnio kambario. Atvykę turė jome porą valandų iki registracijos. Mus ne tik paliko ant sofų , o atidarė ž idinio kambarį ...


Puikus viešbutis, aukšto lygio aptarnavimas! 2018 Sausio 27 Įvertinimas 10.0

Š į vieš butį renkamė s jau treč ius metus iš eilė s, man labai patinka viskas: patogi vieta, š varū s patogū s kambariai, kokybiš kas aptarnavimas. Vieš butyje yra nuoma. Atskirai apie restoraną : kokybiš ka, labai skanu, prieinama kaina! Į kainą į skaič iuoti pus...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis