Садиба на гуцульськiй полонинi 2*

Viešbučio aprašymas Садиба на гуцульськiй полонинi 2*

Dvaras pastatytas 2012 m., bendras plotas 1,30 ha. Įsikūręs nacionalinio parko teritorijoje, 3 km nuo Tatariv kaimo ir 1,5 km nuo Zhenetsky Huk krioklio, 3,5 km. nuo greitkelio Ivano-Frankivskas - Užgorodas. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Hoverla kalno papėdė – 21 km, slidinėjimo kurortas Bukovelis – 15 km., Jablunica – 30 km., Vorochta – 30 km., Kijevas – 650 km. Ivano Frankivsko tarptautinis oro uostas yra už 75 km.

Paslaugos viešbutyje

Individualus įsiregistravimas/išsiregistravimas, informacinių paslaugų teikimas poilsiui, taksi iškvietimas, susitikimas ir pervežimas iš Tatarovo kaimo geležinkelio ir autobusų stočių, lyginimo paslaugos (mokama), bakalėjos pristatymas (už mokestį), svetainė su židiniu (sofa, stalas su kėdėmis, palydovinė televizija, fortepijonas, DVD), rūkymo zonos, kepsninė su malkomis (nemokamai), bevielis internetas bendrose patalpose yra nemokamas.
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • slidžių saugykla
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • renovacijos metai

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

  • sauna/vonia/hamamas
  • biliardas
  • stalo tenisas

Numeriai

Vienas kotedžas 4 aukštuose, iš viso 7 kambariai: 1 - 3 kambarių apartamentai, 2 - 2 kambarių apartamentai, 4 - Junior Suite. Kambarių valymas ir patalynės keitimas pagal pageidavimą.

Numeriuose

Liuksas 3 kambarių liukso numeris 2-6 žmonėms, bendras plotas 45 m2 - dvigulė lova, dvi sofos-lovos, palydovinė televizija, 3 komodos, spinta, žurnalinis staliukas, staliukas. Du vonios kambariai (dušas, tualetas, kriauklė, rankšluosčių džiovintuvas, skystas muilas, plaukų džiovintuvas, rankšluosčių skaičius - 2 asmeniui).

Liukso numeris 2 kambarių: 2-4 miegamasis kambarys, bendras plotas 47 m2 - dvigulė lova ir dvi viengulės lovos, dvi palydovinės televizijos, komoda, spinta, stalas. Vonios kambarys (dušas, tualetas, praustuvas, rankšluosčių džiovintuvas, skystas muilas, plaukų džiovintuvas, rankšluosčių skaičius - 2 asmeniui). Balkonas su vaizdu į kalnus.

Junior suite vieno kambario: 2-4 miegamasis kambarys, bendras plotas 32 m2 - dvigulė lova ir sofa-lova, palydovinė televizija, komoda, spinta, stalas. Du vonios kambariai (dušas, vonia, 2 tualetai, 2 praustuvai, rankšluosčių džiovintuvas, skystas muilas, plaukų džiovintuvas, rankšluosčių skaičius - 2 asmeniui).

Adresas

8596, Ivano Frankivsko sritis, Jaremčės miesto taryba, Tatarivas, Zhenets traktas 576, Ukraina.
numeriai 5
paslauga 1
švara 5
maistas 1,5
infrastruktūra 3
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Sadiba na gutsulskii polonini 2*
3.0 iš 10 0 | iš 48 viešbučių Tatarova

Vadovai nemandagūs 2020 Sausio 11 Įvertinimas 2.0

Į staigos vadovė – grubi moteris Olga, kuri nemoka bendrauti su ž monė mis, loja ant jų , taip pat turi ž emą psichikos lygį , nes nesusipratimai prasidė jo mokė jimo stadijoje. Aš padariau 100% prenumeratą , kaip reikalaujama, gerokai prieš mokė jimo terminą ir panaikinau jos „Viber“...


Baisus požiūris 2019 Birželio 17 Įvertinimas 4.0

Vieš butis buvo rastas atsitiktinai ant iš kabos. Kelio iki vieš buč io nė ra, staigus pakilimas per trinkelė mis, bet vaizdas iš vieš buč io vietos. . . !!! ! ! Jis privertė mus sė sti į maš iną , pakę sdamas dugno braiž ymą (((Kambariai š varū s, vaizdas nuostabu...


HUTSULSKA SADYBA ANT POLONYNA Laba diena, sumokė jau 2700 UAH avansą ir atvykę s pamač iau, kad automobiliu beveik neį manoma patekti į vieš butį , kilometrą kelias į kalną grį stas dideliais akmenimis, turiu maš ina su ž ema proš vaisa, aš net negalė jau ten pakilti dė...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas