Viešbučio aprašymas Ирида 1*

Poilsio centras „Irida“ Peresypo nerijoje yra modernus sveikatos kompleksas, esantis teritorijoje tarp Molochny žiočių ir Azovo jūros. Bazės durys atviros svečiams ištisus metus. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Autobusų stoties miestelis. Kirillovka yra 5,6 km, Melitopolio geležinkelio stotis - 71,4 km.

Paplūdimys

Nuosavas švarus smėlio paplūdimys 200 metrų nuo bazės su gultais ir tentais. Takai iki jūros ir teritorijos iškloti plytelėmis. Nuomos punktuose galima pasiimti valtį ir pažvejoti, kelionei laivu – katamaranu ar valtimi.
  • privatus paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai

Paslaugos viešbutyje

Bendra virtuvė gamintis patiems, pavėsinės su kepsnine su kepsninėmis (nemokamai), parduotuvė, internetas bevielis (mokamas), pervežimas (taksi) iš Melitopolio (mokamas), atvira terasa. .
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais

Vaikams

Žaidimų aikštelėje yra batutas, kartingai, žaidimų aikštelės, sūpynės.
  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

Šokių aikštelė, sporto aikštelė, katamaranas (už papildomą mokestį), valtis (už papildomą mokestį). Žvejybos entuziastai gali išbandyti laimę įžuvintame ežere, kuriame žvejojama ištisus metus. Žvejoti galima tiek nuo kranto, tiek iš nuomojamos valties, pradedantiesiems žvejoti į pagalbą ateis patyrę instruktoriai. Kasmet sveikatingumo komplekso bazėje vyksta tarptautinis pelengų žvejybos žūklės turnyras.
  • futbolo aikštelė
  • žvejyba

Numeriai

Poilsio centre yra keturių kategorijų kambariai – „suite“, „junior suite“, „standard“ ir „economy“. Vanduo į vonios kambarius tiekiamas iš šulinio.

„Lux“ kambariai pateikiami keliais variantais – dviejų lygių apartamentai yra antrame ir trečiame pastato aukštuose, o dviejų kambarių – pirmame aukšte. Prabangiuose kambariuose gali apsistoti nuo dviejų iki keturių žmonių.

"Junior Suite" - kambariai yra atskirame dviejų aukštų pastate. Šios kategorijos kambariai yra triviečiai ir susideda iš vieno kambario.

„Standartiniai“ ir „ekonominiai“ kambariai yra vieno aukšto pastate. Kambariuose gali apsistoti nuo dviejų iki keturių žmonių. Visi kambariai yra vienviečiai.

Numeriuose

Liukso ir mažojo liukso numeriuose yra: oro kondicionierius, įrengta virtuvė, pilnas vonios kambarys su karšto ir šalto vandens tiekimu visą parą, šaldytuvas, televizorius, balkonas/terasa.

Standartiniuose ir ekonominiuose kambariuose yra oro kondicionierius, šaldytuvas, televizorius, terasa su medinių baldų komplektu (tik standartiniame), praustuvas ir visą parą nemokamas dušas. Šio tipo kambariui skirtas tualetas yra vietoje.

Adresas

Šv. Nerija Peresyp 53, m. Kirillovka, Zaporožės sritis, Ukraina.
numeriai 9,9
paslauga 9,9
švara 9,7
maistas 8,7
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Irida 1*
9.9 iš 10 0 | iš 92 viešbučių Kirilovka

Patiko 2021 Rugpjūčio 21 Įvertinimas 10.0

Atostogauju su vyru. Nusprendė me padovanoti sau (braš kinių vestuvių metinė s - 33 santuokos metai, Nepriklausomybė s diena, Kalnakasių diena (mano vyras, nors ir iš ė ję s į pensiją , turi "Garbė s kalnakasio" nuopelnus). Likome labai patenkinti! Poilsio kiekvienam skoniui! Norite gulė t...


Geras poilsio centras 2018 Liepos 14 Įvertinimas 9.0

Ilsė jomė s ant Iridos. Jie liko labai patenkinti. Jū ra 200 metrų . Numeris atitinka nuotraukoje. Ž aidimų aikš telė puiki. Kiemas didelis ir ž alias. Nuotaikos nesugadino, kad pulte trū ksta krū velių ir baterijų , rinka turi padė ti. Š aldytuvas, televizorius, kondicionierius – vis...


6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Privatus viešbučio paplūdimys
Patogus parkingas