Viešbučio aprašymas Малая Одесса 1*

Vaizdingose ​​kaimo pievose įsikūręs viešbučių kompleksas „Malaya Odessa“. Yablunytsya, į dešinę nuo greitkelio, 50 metrų nuo kultūros namų. Kompleksą sudaro trys mediniai 2007 m. pastatyti kotedžai, kuriuose bendra talpa iki 50 žmonių. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbučio kompleksas Malaya Odessa yra už 12 km nuo garsiojo slidinėjimo kurorto Bukovelio (keltuvas 1R) ir tik 200 m nuo Dinamo keltuvo. 1 km iki gyvenvietės centro, 100 m iki greitkelio Lvovas-Rakhivas-Mukačevas. Šalia yra kavinė, iki artimiausios parduotuvės 200 m.

Paslaugos viešbutyje

Naminės ir husulų virtuvės restoranas (restorano salę galima išsinuomoti konferencijai), teritorijoje yra pavėsinė ir kepsninė (nemokama, malkos mokamos),
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • slidžių saugykla
  • renovacijos metai

Pramogos ir sportas

10 vietų malkomis kūrenama pirtis su poilsio kambariu ir baseinu.
  • sauna/vonia/hamamas
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje yra 16 „standartinių“, „šeimyninių“ ir „ekonominių“ kategorijų kambarių, kuriuose yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei.

Kotedžas Nr. 1: Pirmame aukšte - prieškambaris su pakabomis, 2 "šeimyniniai" tipo kambariai (blokuoti, dviejų kambarių, 4-viečiai kambariai: pirmas kambarys - dvigulė lova, naktiniai staleliai, spinta, taburetės, antras kambarys - sulankstoma kušetė, stalas su taburete, palydovinė televizija, elektrinis virdulys, stalo ir arbatos rinkiniai, vienas vonios kambarys dviem kambariams (dušas, tualetas, praustuvas).Antrame aukšte - kambarių skaičius ir išdėstymas ir koridorius (stalas su suolais, šaldytuvas) yra identiški.

Kotedžas Nr. 2: Pirmame aukšte yra valgomasis (baras, stalai su kėdėmis, balkonas), personalo kambariai, vonios kambarys (dušas, WC). Antrame aukšte - 3 "šeimyninio" tipo kambariai; 1 "standartinis" kambarys (vienvietis, dvivietis - išskleidžiama sofa, spinta, komoda, televizorius su palydovine televizija, elektrinis virdulys, staliukas ir arbatos rinkiniai, vonios kambarys (dušas, tualetas, kriauklė), kabyklos).
Kotedžas Nr. 3: 4 kambariai "šeimyninio" tipo; 1 "ekonominio" tipo kambarys (vienvietis, 2-vietis - išskleidžiama sofa, elektrinis virdulys, stalo ir arbatos rinkiniai, bendras vonios kambarys aukšte (dušas, tualetas, praustuvas).

Numeriuose

Spinta arba drabužių kabykla, televizorius su palydovine televizija (išskyrus "ekonomiką"), bevielis internetas (nemokamas), bendras arba atskiras vonios kambarys (dušas, WC). Kambariai valomi ir rankšluosčiai (1 asmeniui) keičiami pagal pageidavimą, patalynė keičiama kas 5 dienas.

Adresas

Su. Yablunica, Selo skyrius, Ivano-Frankivsko sritis, Jaremčės miesto taryba, Ukraina.
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas