Viešbučio aprašymas Аллея Гранд 4*

Viešbutis „Alley Grand“ įsikūręs netoli miesto centro, šalia pagrindinių verslo, kultūros, istorijos, pramogų ir sporto objektų. Korpuso parkas yra pėsčiomis nuo viešbučio. Viešbutis tinka verslo kelionėms ir šeimos atostogoms. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas iki geležinkelio stoties – 800 metrų, iki autobusų stoties – 6,6 km.

Paslaugos viešbutyje

lėktuvų bilietų užsakymas, korespondencijos pristatymas į kambarį gavus, lyginimo paslaugos, kasdienis namų tvarkymas, kambarių aptarnavimas, dietinis meniu (pagal pageidavimą), pažadinimo paslauga, konferencijų salė (plotas: 45 kv. m, talpa: 35 žm. ), konferencijų paslauga, taksi iškvietimas, rūkyti vietoje draudžiama.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • verslo centras
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • vaikiškas meniu restorane

Numeriai

Viešbutyje yra tik 21 kambarys.

Ekonomiškas – vieno kambario apartamentai, kurių bendras plotas 14 kv. m Kambaryje viena lova 90cm pločio.Kambario langai į kiemą. ir vonios kambarys su dušo kabina.

Standartinis – vieno kambario apartamentai, kurių plotas 17,5 kv. m Kambaryje yra viena lova 140 cm pločio Kambarys skirtas tiek vienam, tiek dviviečiui. Pro langus matyti vidinis kiemas. ir vonios kambarys su dušo kabina.

„Standard Plus“ yra vieno kambario apartamentai, kurių plotas 24,5 kv. m Kambaryje yra viena lova 160 cm Kambarys skirtas tiek vienam, tiek dviviečiui. Pro langus matyti vidinis kiemas. ir vonios kambarys su dušo kabina.

Junior Suite – vieno kambario apartamentai, kurių plotas 29 kv. m Kambariuose yra viena lova 180 cm pločio (arba 2 dvi lovos 90 cm pločio), kambarys skirtas tiek vienam, tiek dviviečiui. Langai orientuoti į pagrindinę miesto gatvę. ir vonios kambarys su vonia.
Liuksas – dviejų kambarių apartamentai susideda iš erdvaus miegamojo ir svetainės. Liukso kambariuose yra viena didelė 180 cm pločio lova, skirta tiek vienam, tiek dviviečiui. Langai orientuoti į pagrindinę miesto gatvę. ir vonios kambarys su dušu ir vonia.

Numeriuose

Nemokamas belaidis internetas ir laidinis internetas, lyginimo lenta ir lygintuvas (pagal pageidavimą), mini baras, interaktyvi televizija, tiesioginio ryšio telefonas, seifas, elektroninis laikrodis su imtuvu, šviesos nepraleidžiančios užuolaidos, elektrinis virdulys ir kavos bei arbatos rinkinys, vonios kambarys su šildomos grindys, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys, chala ir šlepetės.Prabangiuose kambariuose papildomai yra telefonas ir svarstyklės vonioje, kavos aparatai. Kasdienės kambarinės, kambarių tarnybos, pažadinimo paslaugos.

Adresas

Šv. spalio 57 d., Poltava, 36000, Ukraina.

Panašūs viešbučiai

7 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams
Patogus parkingas