Viešbučio aprašymas Fortezza 3*

„Fortezza“ yra modernus viešbutis, įsikūręs 15 km nuo Černivcių, Boyany kaimo pakraštyje. Viešbutis yra vos už 800 metrų nuo slidinėjimo komplekso „Solnechnaya Dolina“. Viešbutis tinkamas šeimoms su vaikais ir jaunimo atostogoms su draugais. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iki Černivcų 15 km.

Paplūdimys

Atostogos paplūdimyje prie ežero Nr.2 (nemokamos).

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, nemokamas belaidis internetas (karštieji taškai yra fojė, prie baseino, restoranas, pramogų centras), bagažo saugykla (nemokama), lyginimo kambarys (nemokamas), kambarių aptarnavimas.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Pramogos ir sportas

Viešbutis priklauso slidinėjimo kompleksui, kuriame yra įvairių lygių slidinėjimo trasos, sniego vamzdžių trasa, namelis su atvira kepsnių zona, pramogų kompleksas su biliardu, boulingo takas, sporto kompleksas su sporto sale, parketo salė mini futbolui, teniso kortai, futbolo aikštelė, baseinas (mokamas), zoologijos sodas (įėjimas nemokamas), dirbtiniai ežerai su paplūdimiais.

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 74 kambariai: Stantdart Twin (dvivietis kambarys su dviem viengulėmis lovomis, plotas iki 20 m2). Stantdart Dbl (dvivietis kambarys su viena dvigule lova, plotas iki 20 m2). Stantdart Triple (trivietis kambarys su viena dvigule ir viena viengulė lova arba sulankstoma kėdė, plotas iki 22 m2). Junior (junior suite su dvigule lova ir sofa, plotas iki 30 m2). Suite Dbl (suite su viena dvigule lova ir sofa, plotas iki 35 m2). Liukso numeris Trivietis (suite su viena dvigule, viena viengule lova ir sofa, plotas iki 35 m2). Liuksas 2 Dbl + 2 Sofa (suite su dviem dvigulėmis lovomis ir sofa-lova, plotas iki 42 m2). Duplex Dbl + 2 Twin (dviejų aukštų apartamentai su viena dvigule ir dviem viengulėmis lovomis, plotas iki 42 m2).

Numeriuose

Oro kondicionierius, plokščiaekranis televizorius, telefonas, mini šaldytuvas, seifas (nemokamas), vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys, balkonas su vaizdu į mišką arba baseiną.

Adresas

Lesnaya g., 1, p. Boyany, 60321, Černivcių sritis, Ukraina.
6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas