Viešbučio aprašymas Усадьба Отрохи 1*

Poilsio centras „Usadba Otrokhi“ yra pačiame Mezhrechensky kraštovaizdžio parko centre, netoli Desnos upės. Bazė idealiai tinka šeimoms su vaikais, taip pat lauko veiklai su draugais. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Černigovo srityje, Kozeletsky rajone, Mezhrechensky kraštovaizdžio parko centre. Černigovo miestas yra už 63,9 km.

Paplūdimys

2 ežerai su smėlio paplūdimiu.

Paslaugos viešbutyje

Teritorijoje yra stilizuotas namelis-valgomasis su tikra krosnele, kuriame patiekiami tradiciniai ukrainietiški patiekalai, taip pat patiekalai ant mango ir krosnies. Iš anksto užsisakę svečiai gali užsisakyti individualiai paruoštų patiekalų, įskaitant vegetariškus ir dietinius patiekalus. Palydovinis internetas Wi-Fi (iki 100 Mb), po 2 valandas vienam nameliui per dieną. Kepsninės nuoma. Prie ežero įrengti 5 paviljonai poilsiui.
  • kavinė/baras
  • nemokamas wi-fi

Vaikams

Batutas vaikams.

Pramogos ir sportas

Žvejyba viename iš bazės ežerų arba Desnoje, ekskursijos su profesionaliu gidu kraštovaizdžio parke, jodinėjimo pamokos, medžioklė medžioklės plotuose, pasivaikščiojimai miške, taip pat ir ant arklio, rudenį – grybavimas, ekskursijos. į vietines lankytinas vietas, sporto žaidimus (futbolą, badmintoną, tinklinį ir kt.), plaukimą baidarėmis Desnos upe.
  • sauna/vonia/hamamas

Numeriai

Turizmo komplekso teritorijoje yra 3 patogūs mediniai nameliai iš Karpatų smerekos: 2 atskiri namai ir 1 didelis dviaukštis, susidedantis iš dviejų sekcijų su atskirais įėjimais. Didžiausias vieno kotedžo / sekcijos talpa yra 6 žmonės. Visi namai dviejų aukštų. Pirmame aukšte yra atskiras kambarys su patogia dvigule sofa-lova, puikiai pritaikyta vaikams. Antrame aukšte yra dvigulė lova.

Numeriuose

Svetainėje yra plazminis televizorius, palydovinė televizija, sofa (virsta į didelę dvigulę lovą), baras su kriaukle ir šaldytuvu, vonios kambarys (dušas, tualetas), terasa su vaizdu į ežerą ir mišką, miegamajame yra dvigulė lova. Žiemą kotedžai gerai šildomi, įjungtas grindų šildymas. Kotedže negalima rūkyti ir patiems gamintis maistą.

Adresas

su. Otrohi, Kozeletsky rajonas, Černigovo sritis, Ukraina.
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi