Viešbučio aprašymas Marseille 3*

Viešbutis "Marseille" pastatytas 2012 m., su modernia apdaila, patogumais kambariuose, virtuvėje, gerais baldais ir buitine technika. Patogi viešbučio vieta leidžia lengvai ir greitai pasiekti bet kurią miesto vietą tiek privačiu, tiek viešuoju transportu. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iki geležinkelio stoties automobiliu nuvažiuosite per 20 minučių, o iki Simferopolio oro uosto – 25 minutes.

Paslaugos viešbutyje

  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • renovacijos metai

Numeriai

Kambarių skaičius – 22 kambariai. Visi kambariai skirstomi į tris kategorijas: standartinius, liukso ir 2 kambarių apartamentus.

Numeriuose

11 standartinių kambarių.
Standartiniame dviviečiame kambaryje yra dvi viengulės lovos, naktiniai staleliai, stalas, kėdės, televizorius, šaldytuvas, elektrinis virdulys. Kambariuose taip pat yra mikrobangų krosnelės ir plaukų džiovintuvai. Vonios kambaryje yra dušas, kriauklė ir tualetas.

7 apartamentai (1 kambario).
Šiuose kambariuose yra dvigulės lovos, sofa ir foteliai, spintos, stalas, plazminis televizorius ir oro kondicionierius (padalinta sistema), taip pat kambariuose yra mikrobangų krosnelė, elektrinis virdulys, reikalingi indai, plaukų džiovintuvai. Vonios kambariuose taip pat yra visa reikalinga įranga ir asmeninės higienos priemonės.

5 apartamentai (2 kambariai).
Šiame kambaryje yra didelė jauki svetainė ir miegamasis su dvigule lova. Šiose patalpose taip pat yra įrengti ir aprūpinti visi reikalingi baldai, buitinė technika ir naudinga įranga bei asmeninės higienos priemonės.

Adresas

Krymas, Simferopolis, g. „Avtomobilistovas“, 5 m

Panašūs viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas