Viešbučio aprašymas Rosario's Inn Hotel 1*

Viešbutis „Rosario's Inn“ įsikūręs Benaulime, už 900 metrų nuo Benaulimo paplūdimio. „Rosario's Inn Guest House“ yra tinkama alternatyva Goa lankantiems svečiams. Viešbutis puikiai tinka žmonėms, ieškantiems nebrangių atostogų. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Goa tarptautinis oro uostas yra už 17 km.

Paplūdimys

Benaulim paplūdimys yra Pietų Goa pakrantėje, tarp Varca ir Colva paplūdimių. Paplūdimio pakrantės ilgis apie 2 kilometrai, paplūdimio zona labai plati, tačiau potvynių metu paplūdimio dydis pastebimai sumažėja. Paplūdimys iš visų pusių apsuptas kokoso palmių, o netoliese yra daugybė svečių namų ir keletas viešbučių, kurie Goa atostogų sezono metu visada yra užimti. Paplūdimyje ir šalia jo yra kavinių, barų ir restoranų, kuriuose patiekiami Goa ir Europos virtuvės patiekalai.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Netoliese yra restoranas, kuriame patiekiami gardūs delikatesai, kurie tikrai pamalonins jūsų apetitą ir smagiai praleiskite laiką su draugais gurkšnodami gėrimą iš puikios baro vyno kolekcijos.
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • vėlyvas išvykimas

Pramogos ir sportas

Svečiai gali aplankyti įvairias netoli viešbučio esančias lankytinas vietas, tokias kaip Bom Jesus bazilika, Goa Chitra muziejus, Salim Ali paukščių draustinis, Goa nacionalinis muziejus ir Dievo Motinos Nekaltojo Prasidėjimo bažnyčia.

Numeriuose

Viešbutis siūlo apgyvendinimą gerai įrengtuose, skoningai dekoruotuose kambariuose, kuriuose yra tokie modernūs patogumai kaip oro kondicionierius, kabelinė televizija, dienraščiai, mineralinis vanduo, lyginimo lenta, lygintuvas, domofonas, kambarių aptarnavimas, darbo stalas dirbantiems profesionalams, dušas. zona, karštas/šaltas vanduo ir vonios reikmenys.

Adresas

Benaulimo paplūdimys Nr. 1611 Road Vasvaddo, Benaulim , Goa, Indija 403716, 403716 Benaulim, Indija

Telefono numeriai

+91 98235 92281
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi