Spa ar sveikatingumo centras
Jogos užsiėmimai

Viešbučio aprašymas Rajah Healthy Acres 4*

Rajah Healthy Acres Ajurvedos klinika yra šalia išpuoselėto kaučiuko medžių miško ir yra pagrindinė garsiosios Ajurvedos grupės Rajah Ayurvedic Hospitals ligoninė. Ligoninė užima didžiulį 80 hektarų plotą. Be pačios ligoninės, čia veikia kokybe garsėjantis Ragah Ayurveda Ajurvedos fabrikas, kurio preparatai naudojami gydymui. Klinika turi Green Leaf sertifikatą, patvirtinantį čia teikiamo ajurvedinio gydymo kokybę.
Išskirtinis klinikos bruožas yra tas, kad beveik visuose kambariuose šalia yra ajurvedinių procedūrų kambarys (į Ajurvedos centrą masažuotis nevažiuoji, o pas tave atvažiuoja masažuotojai).
Klinika įkurta 1996 m. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Rajah Healthy Acres Ajurvedos ligoninė yra mažame kaimelyje, 90 km nuo Indijos miesto Kočino (Kerala).

Paslaugos viešbutyje

  • pervežimas į/iš oro uosto
  • renovacijos metai

Pramogos ir sportas

Klinika turi Green Leaf sertifikatą, patvirtinantį čia teikiamo ajurvedinio gydymo kokybę. Klinikoje dirba 10 gydytojų ir 60 terapeutų. Klinika turi GMP (Geros gamybos praktikos) sertifikatą. Naudojame savo Ajurvedos preparatus.
„Raja Healthy Akres“ įvairiais Ajurvedos metodais gydo sąnarių ligas, astmą, nugaros skausmus, cukrinį diabetą, diskų išvaržą, akių ligas, distoniją, hemiplegiją, hipertenziją, impotenciją, nevaisingumą, persileidimus, raumenų ir kaulų sistemos ligas, sklerozę, nutukimą, skrandžio opalige, periferinis neuritas ir nervų sutrikimai, psoriazė ir kitos odos ligos, reumatiniai sąnarių skausmai, reumatoidinis artritas ir kt.
Be Ajurvedos gydymo, Rajah Healthy Acres taip pat siūlo gydymo būdus, tokius kaip akupunktūra ir akupresūra.
Yra biblioteka, rūbas, šachmatai. Vyksta kultūriniai vakarai, kulinariniai sveiko maisto gaminimo meistriškumo kursai, mehendi užsiėmimai, sari užsidėjimo pamokos.
  • SPA ar sveikatingumo centras
  • dviračių nuoma
  • jogos užsiėmimai

Numeriai

Iš viso viešbutyje yra 43 kambariai: kotedžai ir kambariai pastate.

Numeriuose

beveik visuose kambariuose yra kondicionierius, 2 lovos, televizorius, veranda, telefonas, bevielis internetas, nemokami tualeto reikmenys, kai kuriuose ekonominiuose kambariuose yra bendras vonios kambarys, nėra oro kondicionieriaus, tik ventiliatorius ir ribotas bevielis internetas, kai kuriuose nameliuose yra seifas ir nuosava svetainė

Adresas

Perumanoor, Chalissery
Palakkad raj. Kerala, Indija.

Telefono numeriai

0091 487 2547741

Еl. paštas

rha@ayurvedichospital.com

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
SPA paslaugos viešbutyje