Viešbučio aprašymas Raday Central Apartments 2*

„Raday Central Apartment“ yra Budapešto 9 rajone, vos už 200 metrų nuo vidaus centrinio turgaus. Apartamentai Raday Central įsikūrę moderniame pastate, šalia Raday gatvės, kurioje gausu kavinių, restoranų ir parduotuvių. Ferencváros yra puikus pasirinkimas keliautojams, besidomintiems šiomis veiklomis: pasivaikščiojimais po miestą, pasivaikščiojimais ir senamiesčiu. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Iš apartamentų per 5 minutes nueisite iki Kalvin Square metro stoties, už 150 metrų nuo Kálvin tér M tramvajų stotelės, o už 16 km – Franzo Liszt oro uostas.

Paslaugos viešbutyje

Už 100 metrų nuo apartamentų yra „Apacuka Bisztro“ ir „Shiraz“ persų restoranas, kuriame patiekiami įvairūs patiekalai. Už papildomą mokestį svečiai gali naudotis automobilių stovėjimo aikštele komplekso pastate.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • kambariai nerūkantiems
  • vėlyvas išvykimas
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • vaikiška lovelė

Numeriai

Viešbutyje yra 8 kambariai.

Numeriuose

Siekiant užtikrinti patogią viešnagę Budapešte, kambariuose yra oro kondicionieriai, televizoriai, svetainės zonos, lygintuvai / lyginimo lentos ir sofos. Svečiai bus apgyvendinti dvigulėse lovose, viengulėse lovose ir miegamosiose sofose. Vonios kambaryje rasite vonią, dušą, bidė, plaukų džiovintuvą, nemokamų higienos reikmenų ir chalatus.

Adresas

1092 Budapeštas, Erkel u. 14/A, Vengrija

Telefono numeriai

+36 30 207 3160, +36 20 546 6312

Еl. paštas

raday.central.ap@gmail.com

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas