Ii eilė nuo jūros

Viešbučio aprašymas Casa Grande Goa 2*

Viešbutis Casa Grande Goa yra puikus pasirinkimas apsistoti Mandreme. „Casa Grande Goa“ yra pačioje Goa širdyje, vos kelios minutės nuo visame pasaulyje žinomo Mandrem Goa paplūdimio. Svečių namai idealiai tinka nebrangiems keliautojams, kurie nori būti arti gamtos ir mėgautis nuostabiu paplūdimiu. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Panaji miestas yra už 23 km nuo „Casa Grande Goa“. Viešbutis yra už 34 km nuo Goa tarptautinio oro uosto.

Paplūdimys

Goan Mandrem paplūdimys yra į pietus nuo garsiojo Arambol paplūdimio ir šiek tiek į šiaurę nuo Ashvem paplūdimio. Mandrem patiks izoliuotų paplūdimių su dideliais smėlio ruožais be vieno medžio mėgėjams. Mandrem paplūdimys Goa yra padengtas dramblio kaulo arba šiek tiek tamsesniu smėliu. Poilsiautojams su vaikais svarbu labai švelnus ir saugus nusileidimas į vandenį, netoliese nėra akmenų ir duobių.
  • II eilė nuo jūros
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Svečiai gali papietauti šalia esančiame restorane „Mango Tree Beer Garden“. Be kita ko, svečiams organizuojamas bakalėjos prekių pristatymas.
  • nemokamas wi-fi
  • kambariai nerūkantiems

Pramogos ir sportas

Netoli viešbučio yra pagrindinė miesto kultūros ir pramogų įstaigų dalis: daug kavinių ir barų, maisto ir drabužių prekyvietės, prekybos centras, valiutos keityklos.
  • žvejyba

Numeriai

Viešbutį sudaro 8 kambariai.

Numeriuose

Kai kuriuose viešbučio apartamentuose yra svetainės erdvės ir (arba) balkonai. Kai kuriuose apartamentuose taip pat yra virtuvės su šaldytuvais ir viryklėmis. Svečiams viešnagės metu suteikiami rankšluosčiai. Taip pat yra šildymas, kabelinė televizija su filmais pagal užsakymą, asmeninis seifas, kelnių presas ir telefonas.

Adresas

namo Nr. 182, Opp Saiba Guest House, Pernem, Junos Vaddo, 403527 Mandrem, Indija

Telefono numeriai

+91 9766525568

Еl. paštas

​irina09@list.ru

Svetainė

Casa Grande Goa 2*

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi