3 ir toliau
Smėlio paplūdimys

Viešbučio aprašymas Ibis Styles Heraklion Central 4*

„Ibis Styles Heraklion Central“ viešbutis yra puikioje vietoje, Herakliono miesto centre, vos kelios minutės pėsčiomis nuo pagrindinių lankytinų vietų ir gyvybingų miesto rajonų. Viešbutis puikiai tinka tiek pažintinėms, tiek verslo kelionėms. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Knoso rūmai yra už 5 km, o Herakliono oro uostas – tik už 4 km.

Paplūdimys

Pačiame Heraklione ant kranto nėra kur maudytis ir degintis. Tačiau vos pora minučių kelio automobiliu nuo miesto palei pakrantę – ir dabar puikiai įrengti paplūdimiai pasiruošę priimti tūkstančius turistų.
  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai

Paslaugos viešbutyje

Erdviame viešbučio restorane, kuriame gausu natūralios šviesos, pietums ir vakarienei visą dieną patiekiami įvairūs a la carte patiekalai. Viešbučio bare tvyro unikali, atsipalaidavusi atmosfera. Čia svečiai gali mėgautis karštais ar šaltais gėrimais, puikiais vynais, stipriaisiais gėrimais, retais viskiais ir stipriaisiais gėrimais, taip pat firminiais kokteiliais.

Pramogos ir sportas

Iš „Ibis Styles Heraklion Central“ nueisite iki Herakliono lankytinų vietų. Netoliese svečiai gali aplankyti visame pasaulyje žinomus archeologijos ir istorijos muziejus, tvirtovę ir uostą, Morosini fontaną ir Venecijos miesto sienas.

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 72 kambariai.

Numeriuose

Kiekviename erdviame individualiai dekoruotame „Ibis Styles Heraklion Central“ numeryje yra 81 colių plokščiaekranis televizorius, elektroninis seifas ir mini baras. Pro langą arba atskirą balkoną atsiveria nuostabūs jūros vaizdai. Yra kavos ir arbatos ruošimo rinkinys bei pagalvių meniu. Be to, kiekviename kambaryje yra modernus vonios kambarys su plaukų džiovintuvu ir lietaus dušu. Kambariuose yra oro kondicionierius.

Adresas

Koroneou 26 & Agiou Titou, Heraklionas, 71202, Graikija

Telefono numeriai

(+30) 281/0282020

Еl. paštas

info@centralhotelheraklion.com
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis