Viešbučio aprašymas Глория 2*

Poilsio centras „Gloria“ įsikūręs Zatokoje, 700-800 metrų nuo jūros. Bazė yra geroje vietoje: vakare ir naktį svečių ramybės netrikdys nei garsi diskotekų muzika, nei šalia esančių barų triukšmas. Vos už 100 metrų nuo bazės yra Limanskaya stoties centras, kuriame galite rasti daug vakaro pramogų. // Atnaujinta 24 kovo 2023
Kainų grafikas
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Per 5 minutes nueisite iki Luna parko.

Paplūdimys

  • 3 ir toliau
  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

BBQ zona.
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Numeriuose

Ekonomika: visiems, planuojantiems nebrangias atostogas prie Juodosios jūros, Zatokoje. 2-3 vietų kambariai su patogiomis lovomis 1 aukšto namuose – puikus pasirinkimas jaunimo poilsiui.
Ekonomiškumas pliusas: Jaukūs mediniai dviejų aukštų namai, kuriuose galima rinktis dvivietį kambarį, tinka vyresnio amžiaus žmonėms, jaunavedžiams, šeimoms su vaikais. Vonios kambarys ir dušas su karštu vandeniu – prieškambaryje, suprojektuotas 3 kambariams.
Standartinis: dviviečiai, triviečiai kambariai naujame 3 aukštų mūriniame pastate. Vonios kambarys ir dušas ant grindų. Nebrangus apgyvendinimo variantas su geru komforto lygiu.
Standartinis Premium: yra vieno ir dviejų kambarių kambarių. Patogus apgyvendinimas šeimai ar kompanijai. Vonios kambarys ir dušas kambaryje. Atostogos Zatokoje su vaikais bus sėkmingos, jei pasirinksite tokio tipo nakvynę.
Užkarpatės namas: kambariai mediniuose nameliuose iš rąstų. Net ir per karščius šiame name bus patogu, o ir kainos už gyvenimą – labai nuosaikios.
Šeimyninis kotedžas: ​​idealiai tinka tiek jaunavedžiams, tiek 5-7 žmonių kompanijai, nusprendusiai praleisti atostogas kartu.

Adresas

Ukraina, Odesos sritis, Belgorodo-Dnestrovskio rajonas, kurortas Zatoka g. Limanskaja, g. Stotis, 74
Kainų grafikas
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas